Veridba na koncertu Eda Širana u Beogradu: Mladić čekao poseban trenutak, odabrao najlepšu baladu za ovaj čin

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Britanski pevač, Ed Širan, u sklopu turneje "+ - = x (The Mathematics)" održao je koncert u Beogradu, na Ušću, 17. avgusta, pred oko 50.000 ljudi.

Magičnim glasom, moćnim nastupom i sjajnom energijom, ali i vruhnskom produkcijom, dobrim ozvučenjem i binom od 360 stepeni, Širan je bio na vrhuncu zadatka.

Publika je bila oduševljena celokupnim spektaklom kakav Beograd dugo nije imao, a koncert britanske zvezde neki su čuvali za posebne trenutke, pa je tako došlo i do veridbe.

Mladić je zaprosio devojku pred punim Ušćem, a za to je čekao jednu od Širanovih najlepših balada, "Perfect".

Kako saznajemo, sve se odigralo veoma brzo, na tribinama Ušća. Dečko je bio napet kako bi se ceo čin odigrao dok traje ova, za njih posebna numera, a devojka je, vidno iznenađena i oduševljena, rekla "Da".

Podsetimo, Ed Širan je na Ušću imao specijalnog gosta, muzičara Kaluma Skota, koji je otvorio veče solo nastupom, a potom je nastupio i sa glavnom zvezdom.

Pred beogradskom publikom zajedno su izveli emotivnu numeru "You Are the Reason", koju potpisuje Skot.

Na samom kraju pesme, Kalum je podigao tri prsta i tako pozdravio srpsku publiku, što je izazvalo ovacije i oduševljene.

(Telegraf.rs)

Video: Ed Širan se obratio na srpskom na koncertu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA