"Rekli smo da ćemo da se raziđemo": Nikola Rokvić o Bojani: "Bilo je teško, ali nisam želeo da se razdvajamo"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevač Nikola Rokvić i bivša manekenka Bojana Barović jedni su od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, ali njihov put nije bio bez prepreka.

U jednom intervjuu, Nikola je otvoreno govorio o krizi kroz koju su prošli i koja je mogla da dovede do razlaza.

- Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija - Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote - rekao je Nikola.

Međutim, u trenutku najveće krize, Nikola je pronašao utehu u duhovnosti.

- Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam "Novi zavet". Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke.

- Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu - iskreno je rekao Nikola.

Preokret se dogodio kada je Nikola izrazio želju da Bojana zatrudni i da se konačno skupe na jednom mestu.

- Ne znam zašto sam tada rekao: "Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mestu i da se ne razdvajamo više". Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona posle dolazi iz Amerike i daje mi poklon.

- Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao reč da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja - iskren je bio Nikola u jednoj emisiji.

(Telegraf.rs/Alo)

Video: Nikola Rokvić ispunio želju Novaku Đokoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA