Niste skoro videli JK ovako oduševljenu: Devojčica peva njen veliki hit, Karli nije odolela pa se priključila

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Jelenu Karleušu obožava i staro i mlado, ali njeni najmlađi fanovi su najslađi.

Na mrežama je aktuelan snimak devojčice po imenu Maša Milovanović koja pred divom peva njen veliki hit "Pucaj u ljubav".

Na kraju joj se pridružuje i sama Karleuša, a snimak je pobrao brojne simpatije zbog talenta devojčice.

- Ovo je tako talentovano dete, bravo - rekla je i sama Jelena.

U pozadini snimka se vidi voda, pa nije isključeno da je devojča prišla Jeleni negde na primorju.

Inače, Jelena je juče, 17. avgusta proslavila rođendan, a svoju publiku je počastila spotom za pesmu "Benga".

Ova numera, iako je Jelena prethodno isticala da je omalovažena, postala je jedna od najslušanijih u regionu, a sada i širom sveta.

Dok je pesma "Benga" već izazivala veliku pažnju i postala hit na globalnom nivou, spot za nju donosi još jedan nivo uzbuđenja.

U novom spotu, Karleuša je još jednom pokazala svoj prepoznatljiv stil i produkcijski kvalitet, a spot je već izazvao veliki interes i oduševljenje među njenim obožavaocima.

Podsetimo, nedavno je JK na Instagramu i sama objasnila fenomenom pesme “Benga” koju mnogi u početku nisu mogli da razumeju.

- Kada su prošle godine izašli albumi “Alfa i Omega” pesma "Benga" bila je omalovažena do te mere da je na društvenim mrežama proglašena za skip pesmu. Desio se i presedan u istoriji šou-biznisa, da sam autor teksta (u ovom slučaju Gazda Paja) na Iksu napiše da je pesma, citiram “neslušljiva” i da je saglasan sa mišljenjem većine da je pesma promašaj iako je pesmu napisao i za to dobio honorar. Pesma "Benga" po slušanju nije prelazila statističku grešku što su pokazivale sve brojke i pregledi. Jedino što je imalo tendenciju da obori sve rekorde bio je hejt. Javne ličnosti su se utrkivale da daju svoj uglavnom negativan sud i doprinesu masovnom napadu. Godinu dana kasnije, pesma “Benga” beleži skok slušanosti od 800% po statistici na muzičkim platformama i sada vodi kao najslušanija pesma leta. Bilo je potrebno godinu dana da pesma "eksplodira" na TikToku i ja sam je uvrstila na spisak pesama na koncertima. Da, čak sam je i ja privremeno bila izbacila. Sada bengamo zajedno uz novi muzički pravac koji sam rodila u bolnom porođaju bez epidurala dugom godinu dana - napisala je JK.

(Telegraf.rs)

Video: "Neću da kažem da čekam da neko umre": Karleuša o krađi pesme "Runde", pa pomenula Uraganke i Vojaža

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA