"Nisu me pustili u avion jer sam govorila albanski": Bibi Reksa kukala na aerodromu, evo ko ju je maltretirao

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Pevačica albanskog porekla, Bibi Reksa, ponovo je u centru pažnje zbog incidenta na aerodromu koji je izazvao buru na društvenim mrežama.

Ona je na svom Instagramu tvrdila da je doživela neprijatnost zbog koje veruje da je direktno povezana sa njenim poreklom.

Naime, kako je navela, Bibi Reksa je, kako tvrdi, razgovarala sa carinikom na albanskom jeziku, misleći da je on takođe Albanac.

Nakon toga, situacija se naglo promenila. Prema njenim rečima, dobila je pretnje od avio-kompanije i na kraju je izbačena sa leta.

- Dobila sam pretnje od avio kompanije jer sam mislila da je radnik Albanac. Pričala sam sa njim na albanskom, pitala ga nešto oko karte i sada sam izbačena sa leta - napisala je pevačica na Instagramu.

U emotivnom obraćanju na društvenim mrežama, pevačica je istakla da je ovaj incident doživela kao čin diskriminacije.

Podsetimo, Bibi Reksa je američka pevačica sa albanskim poreklom, koja je izazvala brojne reakcije svojom nedavnom objavom na društvenim mrežama, koju je tada podelio i jedan srpski profil na Instagramu.

Ona je tada istakla kako se vratila u rodni grad svog oca, ali nije to ono što je razbesnelo mnoge Srbe, Crnogorce i Makedonce.

- Posle 12 godina vratila sam se u tatin rodni grad u Diberu (zapravo Debar, prim. aut.), u Makedoniji. Ponovno povezivanje sa mojim korenima i porodicom bilo je duboko emotivno. Poseta grobu mog dede bila je posebno bitna, jer nisam mogla da prisustvujem njegovoj sahrani dok sam bila na turneji. Porodica mi znači sve, a ova poseta me podsetila na važnost naših veza - napisala je pevačica u opisu koji je pratio porodične fotografije, kao i one sa groblja.

Međutim, ona se tu nije zaustavila već je u komentaru ispod tog posta napisala:

- Albanija, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Preševo, za mene je to sve moja Albanija - i tada se otvorio pakao u komentarima jer su se mnogi žitelji upravo ovih zemalja osetili isprovocirano, pa su komentari bili brutalni.

Međutim, jedan momak iz Srbije je podelio njenu objavu na Instagramu, te oštro prokomentarisao pomenutu situaciju.

- Hej, možeš samo da sanjaš. Pu*i srpski k***c - napisao je on, da bi poznata pevačica objavila njegov stori, uz odgovor:

- Samo se nadaj.

(Telegraf.rs)

Video: Ed Širan se obratio na srpskom na koncertu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorki

    18. avgust 2024 | 19:14

    Koji aerodrom. Mala je podosta provocirsla.Ta šiptarija se ponaša veoma drsko svuda. Njene poruke su provokativne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA