"Uzimam novac od zelenaša" Priznanje bivšeg zadrugara koji se sprema za Elitu 8: "Nema više fizičkog kontakta"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivši rijaliti učesnik Danijel Dujković Munjez otvoreno je priznao da se našao u finansijskim problemima, zbog čega je bio primoran da uzme novac od zelenaša.

Munjez, poznat po svojoj direktnosti, ne skriva da trenutno nema stabilan izvor prihoda i da je zbog toga morao da potraži novac na kamatu.

- Što klošar? (smeh). Trenutno kad nemam, moram da uzmem, ne šalim se. Zamisli neko zna moj život toliko da sam dužan. To su gluposti, nemam kome da se pravdam. Bio bih još jadniji kada bih se pravdao - izjavio je Munjez, aludirajući na glasine o svojim dugovima.

Munjez će od septembra ponovo biti deo rijalitija, što je i sam potvrdio.

- Spreman sam kao zapeta puška i jedva čekam da uđem, a produkcija me je ispoštovala maksimalno. Kad uđem ide jako veliki gas i to je to - rekao je Danijel, a onda se osvrnuo na diskvalifikaciju u poslednjoj sezoni "Elite":

- Što se tiče toga, nikada sebi više ne bih dozvolio da imam fizički kontakt, a prvu godinu sam došao do izražaja što se tiče tih stvari i znam što sam to radio. Nikada više u životu ni na koga ne bih digao ruku.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković se javio sa snimanja emisje: Poslao oštru poruku i "pecnuo" bivšu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA