Ovo je jedina Đanijeva slika sa proslave olimpijaca: Evo šta je radio dok je čekao red, izraz lica sve govori

 
J. G.
N. L.
J. G. N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Javnost već danima bruji o situaciji koja se dogodila na proslavi srpskih olimpijaca, 12. avgusta.

Podsetimo, na slavlju sportista trebalo je da pevaju: Milica Pavlović, Ina Gardijan, Tanja Savić, Milica Todorović, Danica Crnogorčević, Nikola Rokvić, Radiša Trajković Đani i Željko Šašić, ali Đani i Šašić nisu došli na red jer su pojedine kolege prekoračile dogovoreno vreme.

Vidno razočaran i ponižen, Đani se oglasio nakon što je napustio žurku.

- Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju!!! Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor je svi po par pasama!!! Otišao u 5h, nisam otpevao nijednu pesmu!!! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al' ponižen - napisao je Đani u objavi na Instagramu.

Ekipa našeg portala bila je na mestu događaja i ispratila sva dešavanja. Đanije je stigao među prvima, malo nakon srpskog asa Novaka Đokovića, nasmejan i raspoložen.

Sve vreme je bio za svojim stolom u blizini bine i veselio se, a društvo mu je pravila tekvondistkinja Aleksandra Perišić.

Kako je vreme odmicalo, njegovo raspoloženje je opalo, a oko 2 sata nakon ponoći, seo je i strpljivo čekao svoj red, uz čašicu pića.

Po njegovom izrazu lica reklo bi se da mu je već bilo dosta čekanja, ali kako bi ispoštovao naše sportiste, nije želeo da ode.

Radiša Trajković Đani Foto: Telegraf

Ipak, zbog nepoštovanja pojedinih kolega koje nije želeo da imenuje, svoj red da izađe na binu nije dočekao, nakon čega je ipak napustio klub, vidno razočaran.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo su lepše polovine srpskih košarkaša: Pojavile se na proslavi i očarale izgledom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Činjenica je

    16. avgust 2024 | 14:44

    Da je glupo što su ga kolege tako uradile, ali , lično mi je drago jer nije doneo kući bakšiš onoj gospodji što kuka da nema ni za paštetu, a bahati se za sve pare. Smiri je Djani i biće sve u redu...

  • mostar

    16. avgust 2024 | 16:56

    Dosadni ste vise

  • Osta

    16. avgust 2024 | 13:37

    Bez pastete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA