Duško Tošić ima dve kuće u Orlovatu: Posetio majku, a komšije otkrile kako se ponašao! Gestom iznenadio

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pop diva Jelena Karleuša i nekadašnji fudbaler Duško Tošić uspeli su da se dogovore oko podele imovine koji su stekli u braku, kako je saznao Telegraf.

Finalni dogovor je, kako smo saznali ekskluzivno, da će sva imovina biti prepisana na njihove ćerke Atinu i Niku, osim jedne nekretnine.

Radi se o vili na Senjaku koju su 2018. godine pazarili od Dragana Stojkovića Piksija, a koja pripada isključivo Jeleni.

Vest da se Duško razvodi od Jelene, veoma je teško pala Tošićevoj mami, Nikoletu.

- Tošićeva majka je mnogo patila zbog zbog njihovog razvoda. Ona i dalje voli Jelenu, koja je uvek bila brižna i nežna prema njoj. Rodila joj je dve zlatne unuke i na tome joj je veoma zahvalna. Nikoleta zna koliko je Jelena posvećena majka i zato su joj baš teško pale te njihove svađe i sam razvod. Pokušala je prvo da urazumi svog sina, ali je shvatila da ne može i da on tera svoju priču. Kada je videla da oni nikako ne mogu da se dogovore, pozvala je Jelenu i zamolila je da ona spusti loptu i proba na lep način da se dogovori sa Duškom oko svega - preneo je Star.

U međuvremenu je, kako se navodi, Tošić posetio majku u selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Svaki put kada dođe Duško joj donese brdo poklona i potrepština.

Ono što je sada iznenadilo tamošnje meštane, jeste činjenica da je Tošić počastio i komšije, budući da je nekoliko kesa sa voćem i slatkišima odneo i prvim komšijama.

- Duška svi u selu vole i poštuju. Kad god bi dolazilo do nekih nesuglasica sa Jelenom, niko nije hteo da daje izjave za medije. Svi uvek veruju da su oni zreli ljudi i da mogu sami da reše sve. Duško je sad majci doneo razne stvari i poklone, a isto je podelio i komšijama koji ga mnogo vole. Svi se u selu obraduju kad saznaju da je tu. Oni imaju dve kuće, nova je preko puta druge, pa tako u malom mestu se lepe vesti brzo pročuju - rekao je izvor.

(Telegraf.rs/Republika)

Video: Duško Tošić odveo ćerke iz Srbije pa pokazao u kakvom luksuzu uživa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA