"Odmah sam se zaljubio": Aleksa Avramović otkrio dve osobine koje ima njegova supruga, oborile su ga na prvu!

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Košarkaš koji je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, Aleksa Avramović, postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Uspešni sportista rođen u Čačku, a tokom karijere igrao je u Italiji, Španiji i Rusiji, a kao reprezentativac Srbije osvojio je simpatije mnogih. Njegova posvećenost porodici i šarmantna ličnost dodatno su ga približili srcima navijača.

Na slavlju u Parizu, Avramović je bio u centru pažnje, ali nije se odvajao od svog oca, pokazujući koliko mu je porodica važna.

- Velika smo familija, držimo se zajedno i na to sam jako ponosan. U svakodnevnom smo kontaktu i nema toga rođeni brat, brat od strica ili ujaka. Mi smo, jednostavno, braća i šta god kome zatreba tu smo jedni za druge - rekao je košarkaš u emisiji "Balkanskom ulicom".

Iako živi u Beogradu, Avramović često posećuje Čačak, gde je upoznao svoju suprugu Teodoru.

- Upoznali smo se u jednom kafiću iako smo se ranije znali iz viđenja. Odmah sam se zaljubio u nju. Osvojila me je normalnošću i dobrotom. O svojoj ženi imam samo najlepše moguće reči - priznao je Aleksa u razgovoru sa Vesnom Dedić.

Avramović ne krije da je veliki gurman, a posebno je pohvalio jagnjetinu koju mu sprema tašta.

- Mnogo volim klopu, a neko iz porodice uvek se potrudi da me obraduje dobrim ručkom. U poslednje vreme favorit su mi lovačke šnicle, stric sprema roštilj, strina palačinke - otkrio je košarkaš i posebno istakao jagnjetinu koju pravi njegova tašta, majka supruge Teodore.

U snimku ispod možete pogledati lepše polovine košarkaša Srbije.

(Telegraf/Blic)

Video: Željka Obradovića pogodila pesma na svadbi Alekse Avramovića: Nju često naručuje u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ole

    15. avgust 2024 | 16:42

    Otac mu je ziva legenda. Nema kome njegov otac nije pomogao u zivotu. Verujte da svaki dan pomaze siromasne novac mu nista ne znaci a uvek ga je zaradjivao bas mnogo Svi cacani znaju koliko je samo priloga za crkve dao. Jednom recju od onakvog oca nije ni cudo da je sin bas bas ovakav i lice mnogo.

  • Aaaa

    15. avgust 2024 | 18:47

    Baš su lep par💕😘🙏🙏🙏

  • Bas bas

    15. avgust 2024 | 14:59

    Retko lep decko. Hahahhaahhaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA