Jelena Janković se penzionisala, pa se udala za markantnog lekara: Njihova ljubavna priča je filmska

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivša teniserka Jelena Janković nakon što se povukla iz sporta potpuno se povukla i posvetila privatnom životu, a pre nekoliko godina se i udala u tajnosti  za markantnog lekara.

Naime, od kako je otišla u sportsku penziju i rodila ćerkicu - potpuno se povukla iz javnosti.

Svoju mirnu luku pronašla je kraj doktora Branka Baraća sa kojim je dobila ćerku Unu i sa kojim danas živi u Americi.

Popularni par izgradio je vilu od 1.500 kvadrata, koja košta čak 13 i po miliona dolara.

Interesovanje za Jelenin život i dalje vlada, a malo ko zna da je njena i Brankova ljubavna priča kao iz filma.

Nakon "Adrija tura", koji je svojevremeno organizovao Novak Đoković, srpska teniserka je bila pozitivna na korona virus, te je potražila lekarsku pomoć. Tada je upoznala doktora Baraća, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje.

Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao. Da su zajedno niko nije znao dok se nije pojavila informacija da je nekadašnja teniserka u drugom stanju. Tada se saznalo da se i udala i to za izuzetnog stručnjaka.

Jelenin suprug je doktorirao medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine, reumatolog. Na zvaničnom sajtu može se pročitati da je odbranio doktorat na temu "Uloga s***ualnih steroidnih hormona u akutnom infarktu miokarda kod muškaraca starijih od 40 godina".

Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf-tima.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA