"Nova atrakcija 'Hrama Svetog Žeksa' stiže u Srbiju": Željko Mitrović kupio drvo staro 1044 godine

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Dok se s nestrpljenjem iščekuje početak nove sezone "Elite", Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, ponovo je uspeo da iznenadi javnost svojim nesvakidašnjim potezima.

Mitrović, koji je nedavno uživao u luksuznom odmoru na Azurnoj obali, iskoristio je priliku da se počasti neobičnim suvenirom, jednim od najstarijih stabala masline u Evropi.

Na svom Instagramu, Željko je podelio snimak iz Italije, gde je otkrio da je postao vlasnik masline stare 1044 godine.

Ova drevna biljka uskoro će biti transportovana u dvorište njegovog čuvenog "Hrama Svetog Žeksa", gde će se pridružiti stotinama drugih egzotičnih stabala prikupljenih sa različitih krajeva sveta.

- Zvanično najstarije drvo u Evropi, ova maslina stara 1044 godine, koja se trenutno nalazi u Italiji, od juče je i zvanično postala vlasništvo Željka Mitrovića. Ovako zvuči vest objavljena na specijalizovanim portalima koji se bave "biljnim svetom". Drvo će biti transportovano specijalnim transportom i presađeno u dvorište "Hrama Svetog Žeksa" pored stotinak drugih stabala koja su već stigla sa različitih krajeva sveta! E sad pitanje, ko je u Evropi investirao više kao privatno lice u biljni svet i zeleni eko sistem, tačan odgovor je "Niko" - napisao je Mitrović, dodajući da će ovo stablo biti prava atrakcija za turiste, koji će imati priliku da se slikaju pored njega.

(Telegraf.rs)

Video: Mahrina o Karleuši zbog koje je otpratila Edita, pa dala sud o Đanijevom slučaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA