Bastijan Švajnštajger niži od Ane Ivanović: Evo kolika je zapravo razlika u visini između slavnog para

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović, koja se prošle godine po treći put ostvarila u ulozi majke, danas uživa u porodičnom životu daleko od očiju javnosti.

Ana i njen suprug, bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, većinu vremena provode na svom imanju u slikovitom austrijskom mestu Vestendorf, u podnožju Alpa.

Iako je Ana napustila teniski svet i posvetila se porodici, ostala je aktivna na društvenim mrežama, gde često deli trenutke iz svog svakodnevnog života sa svojim obožavaocima.

Međutim, jedan zanimljiv detalj o Ani često ostaje neprimećen, a to je njena visina, koja je sigurno igrala značajnu ulogu u njenoj uspešnoj karijeri.

Ana Ivanović je visoka 184 centimetra, što je prilična visina i za teniserke, ali i za tenisere.

Ova visina joj je svakako bila prednost, posebno kada je reč o njenom snažnom servisu, koji je bio jedno od njenih najjačih oružja na terenu.

Interesantno je da je Ana samo jedan centimetar viša od svog supruga Bastijana Švajnštajgera, koji je visok 183 centimetra. Ipak, zbog potpetica koje Ana često nosi, razlika u visini može delovati znatno veća.

Ovaj simpatični par, poznat po svojoj skladnoj vezi i ljubavi prema prirodi, pokazuje da visina nije presudna za harmoniju u braku, već ljubav, podrška i zajednički interesi koji ih povezuju.

Dok provode mirne dane u Alpima, Ana i Bastijan nastavljaju da grade svoju porodičnu oazu daleko od reflektora i sportske slave, uživajući u svakom trenutku sa svojim sinovima.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mašu srpskom zastavom u beogradskom klubu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srecni

    15. avgust 2024 | 07:48

    Ana je lepsa, zgodnija od muza... ali oni se toliko vole, razumeju i slazu, tako da je moj utisak da se ona odlicno udala. Zelim im svu srecu ovog sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA