Tea Tairović izazvala buru na plaži! Zanosne obline pevačice očarale mnoge, ovakve fotke do sada niste videli

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tea Tairović, jedna od najtraženijih pevačica, nastupa večeras u Crnoj Gori, nastavljajući svoj uspešan letnji niz.

Ove sezone, Tea je već nekoliko puta zapalila atmosferu na crnogorskoj obali, a nedavno je u Budvi oborila rekord po broju prodatih karata. Klub je bio pun do poslednjeg mesta, a kako to obično biva kada Tea nastupa, tražila se karta više.

Uprkos brojnim obavezama, Tea pronalazi vreme za uživanje, te je tako i ovog puta iskoristila trenutak za odmor i uživanje na crnogorskom suncu.

Poznata po svojoj energiji na sceni, pevačica je odlučila da svojim obožavaocima priušti još jedan poseban prizor, sliku u kupaćem kostimu koja je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama.

Na fotografiji, Tea pozira u modernom jednodelnom kupaćem kostimu na obali mora, dok se u pozadini vide planine. Na crno-beloj fotografiji, Tea naglašava svoje zanosne obline i pokazuje savršenu liniju, privlačeći pažnju mnogih.

Tea Tairović nastavlja da niže uspehe na muzičkoj sceni, a njen prepoznatljiv stil i harizma čine je jednom od najomiljenijih pevačica u regionu.

(Telegraf.rs)

Video: Kakva dominacija Tee Tairović! Oborila rekord u CG, a vrući kadrovi sa sinoćnjeg nastupa su...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA