Hit baka probala da se našminka kao Karleuša, nakon što se provodila na njenom koncertu! Pogledajte rezultat

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pop diva Jelena Karleuša ovog leta širom regiona puni trgove, a na jednom od koncerata koji je održala u Banjaluci nedavno, pojavila se i jedna baka, popularna na Tiktoku.

Povod za nastup bio je Dan opštine Čelinac, a Jelenu je dočekala nepregledna masa ljudi koja je oduševljeno pevala njene pesme i đuskala uz iste.

No, sada je na Tiktoku postao viralan snimak bake, koja je sa oduševljenjem đuskala na Jeleninom koncertu, jer je njen veliki fan.

Naime, baka je na mrežama postala popularna tako što se snimak dok se šminka, a ovog puta "našminkala se kao Karleuša", jer je, na njen koncert išla.

- Danas se šminkam kao najbolja riba na Balkanu, Jelena Karleuša. Jelena se šminka baš lepo i lepo peva, i ja sam naučila da šminkam kao ona - rekla je baka, pa zapevala njen hit "Slatka mala".

@familjaluda grwm sminkam se kao diva Jk💚#jelenakarleusa #grwm #foryou #balkan #grwm #makeup #krindz ♬ original sound - Thetiktokfamilly

Jeleni je ovo bilo jako zanimljivo, i slatko, pa je video bake podelila na svom profilu.

(Telegraf.rs)

Video: Nisam sujeverna, imala sam i crni veo": Prva izjava Kaje Ostojić nakon što se udala po četvrti put

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA