Zbog reči sveštenika Ivana, muža Danice Crnogorčević, Đoković se uhvatio za glavu: "Dali su život za slobodu"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Naši zlatni sportisti slavili su pre dve večeri, 12. avgusta, u restoranu Nacionalna klasa uspeh koji su postigli na Olimpijskim igrama, a među pevačima koji su slavili s njima, pojavila se i Danica Crnogoročević sa suprugom, sveštenikom Ivanom.

Danica je takođe, kao jedna od Noletovih omiljenih pevačica nastupila na proslavi, a posebnu pažnju privukla je tokom izvođenja pesme "Veseli se srpski rode".

Kako je upravo to jedna od Novakovih omiljenih pesama, Danica je na kraju izmenila malo tekst, pa je umesto "slavnih Nemanjića, Obilića, Petrovića, ubacila i Đokoviće".

I nakon što je otpevala numeru kojom se ponose svi Srbi, kratko je na scenu izašao i njen suprug Ivan, koji je autor pesme, a koji je posebne reči uputio upravo Novaku.

- Dali su život svoj za Časni krst i slobodu zlatnu. Tu je naš, jedan jedinstveni, neponovljivi Novak Đoković i svi ostali naši veličanstveni sportisti koji su nesebično žrtvovali sebe, svoj život, svoju mladost ugledajući se na naše velikane. Zbog toga, volimo te Novače. Izađi i pokaži svoju veličinu, neka čitav svet vidi koliko nas vole, "Veseli se srpski rode" - rekao je Ivan.

Novak je, sve vreme, čini se postiđen zbog Ivanovih reči slušao, i na kraju ga pozdravio aplauzom.

Inače je, uz njegovu omiljenu pesmu "Veseli se srpski rode", sve vreme držao podignuta tri prsta i ljubio grb na svom dresu.

(Telegraf.rs)

Video: Ne bih mogla da radim romska veselja": Evo za koliko Varja zaradi 5.000 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA