"Takmičenje sujete i kompleksa" U jeku drame Đanija i estrade, oglasio se on! Pomenuo Cecu: "Da je bila tu..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 11

Folker Radiša Trajković Đani bio je pozvan da peva našim olimpijcima na proslavi koja se održala u ponedeljak 12. avgusta u popularnom prestoničkom klubu "Nacionalna klasa".

Đani je na slavlje stigao među prvima, odmah posle Novaka Đokovića, ali zbog pojedinih kolega nije uspeo da dođe na red da zapeva. O tome je obavestio javnost putem Instagram objave:

- Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju!!! Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pasama!!! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu!!! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al' ponižen - napisao je Đani, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Radiša Trajković Đani Foto: Instagram/djanimusic

Novinar Marko Đedović se oglasio na ovu temu i pomenuo balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je takođe bila pozvana da peva olimpijcima, ali nije bila u mogućnosti da dođe jer je bila van države.

- A što se tiče takmičenja sujeta i kompleksa "umetnika" pred olimpijskim šampionima, sve bi bilo drugačije da je majka bila u državi. Ovako, šta da vam kažem deco, igrajte se dok možete - napisao je Đedović i označio Cecu.

Marko Đedović Foto: Instagram/marko_djedovic

Podsetimo, na proslavi je trebalo da pevaju: Danica Crnogorčević, Milica Pavlović, Milica Todorović, Nikola Rokvić, Tanja Savić, Katarina Gardijan, Đani i Željko Šašić, ali njih dvojica nisu stigli na red.

Ceca je takođe bila pozvana, ali se našim sportistima javno izvinila što nije mogla da dođe i poželela im lep provod.

- Dragi moji olimpijci, hvala vam na pozivu da uveličam vaše slavlje večeras! Jako mi je žao što nisam u Srbiji, u suprotnom bila bih kao i uvek uz vas! Zauvek mi je bila i biće mi ogromna čast da sa svima vama slavim sve pobede koje donosite našoj najlepšoj zemlji Srbiji! Želim vam sjajan zasluženi provod večeras uz moje kolege. Hvala vam, dragi momci, za svu radost, voli vas i zauvek podržava vaša Ceca - napisala je Ceca u objavi na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Milica "zapalila" sportiste u miniću: Dala je i odgovor na pitanje o sportisti kojeg simpatiše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    14. avgust 2024 | 13:00

    Dobro znamo nedela Cecina i njenog joj voljenog Arkana. Ko Boga vas molim, ne zovite je srpskom majkom! Ona je majka samo svojoj deci!

  • Ma

    14. avgust 2024 | 12:34

    Ode i Radiša u ekologe protiv litijim, ma garant.

  • Baksis

    14. avgust 2024 | 13:02

    Posteni Djani krade baksis od muzicara.Mukica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA