Ova lepotica je osvojila srce Jokićevog brata Nemanje: Došli porodično na proslavu, a tek što su džentlmeni...

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nikola Jokić je sinoć, 12. avgusta bio na specijalnoj proslavi koja je upriličena našim zlatnim, srebrnim i bronzanim olimpijcima.

Sve oči su bile uprte u našeg centra, kao i njegovu ljupku ženu Nataliju, pa je nogima promakao njegov brat Nemanja i njegov izabranica koja je prava lepotica, pa nije ni čudo da je uspela da osvoji srce Jokićevog starijeg brata.

Oni su svi došli zajedno, Nemanja je vozio, aJokić je kao pravi džentlmen, otvorio vrata svojoj lepšoj polovini, što je uradio i njegov brat koji mu je velika podrška.

Nemanja Jokić rođen je 26. avgusta 1984. godine i stariji je od Nikole 11 godina.

Zaljubljenik je u basket kao i njegov brat Nikola Jokić, igrao je za tri sezone za koledž ekipu Detroit Mersi, pa prešao na MMA borbe, tri uvodne pobede obezbedile su njegov uspešan početak bavljenja ovim sportom.

- Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet broj jedan. Izlasci, žurke, opijanje, devojke, to su mi bile glavne preokupacije. Sam sam donosio odluke tipa "neću ili hoću da treniram". I dalje mi je bila potrebna podrška porodice. To mi je nedostajalo tamo - rekao je jednom prilikom Nemanja Jokić.

(Telegraf.rs)

Video: Milica "zapalila" sportiste u miniću: Dala je i odgovor na pitanje o sportisti kojeg simpatiše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA