"Svi znamo kakav haos nastane..." Oglasila se Milica Pavlović povodom slučaja Đani, otkrila detalje sa slavlja

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 7

Mega zvezda Milica Pavlović bila je jedna od 8 estradnih umetnika koji su pozvani da pevaju našim olimpijskim šampionima u poznatom beogradskom lokalu.

Miličin nastup je bio prvi i trajao je nekih pola sata, a prvo je izvela svoj veli hit "Ona nosi Pradu" i zapalila masu svojim senzualnim plesom u vatrenoj haljini koja je istakla njenu figuru.

Nju su pozvali kao jednu od omiljenih pevačica naših sportista, pa je time čast bila veća, ali to nije bio prvi put da im je Milica pevala.

Ona je pevala našim košarkašima na "Lasti" 2016. godine kada su osvojili srebbro na OI u Rio de Ženeiru, dok je Novakovom bratu Marku pretprošle godine pevala na svadbi u Crnoj Gori.

Inače, kada je došla ispred bine Milica je prvo videla Nikolu Rokvića kome je pružila ruka i pozdravila se.

- Kad sam krenula da pevam videla sam s leve strane da sede Željko Šašić i Đani, podigla sam ruku, pozdravila sam ih, poslala poljubac, javila sam im se... - rekla nam je Milica.

Milica Pavlović je prokomentarisala Đanija i njegov besa jer nije stigao na red, kako je napisao zbog drugih kolega koje su držale koncert našim sportistima.

- Moj nastup je trajao pola sata, baš iz razloga da bi sve kolege mogle da dođu na red. Žao mi je što čujem da Đani nije pevao na kraju. Videla sam da je bio u klubu od samog početka proslave, svi vole Đanija i svi znamo kakav haos nastane kada krenu njegovi hitovi - rekla je Milica za Telegraf.

Podsetimo, Đani je sinoć, 12. avgusta stigao među prvima na proslavu naših sportista.

- Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju!!! Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pasama!!! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu!!! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al' ponižen - napisao je Đani.

Na slavlju su od pevača bili i Milica Todorović, Tanja Savić, Željko Šašić, Nikola Rokvić i Ina Gardijan.

(Telegraf.rs)

Video: Milica "zapalila" sportiste u miniću: Dala je i odgovor na pitanje o sportisti kojeg simpatiše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strašno

    13. avgust 2024 | 20:54

    Mega zvezda... 🤣🤣🤣 Mega zvezde na našim prostorima, gledano po popularnosti i onome što su ostavili iza sebe su Zdravko Čolić, lepa Brena, Dragana Mirković u svoje vreme... sve ostalo ni blizu... mislim, dajte malo realnosti!!!....

  • Bole

    13. avgust 2024 | 21:59

    Mnogo se drami za nista.Pa sta ako nije pevao. Da je hteo on bi pevao. Kojie on pevac alooooo breeeee.

  • Nikola

    14. avgust 2024 | 06:58

    Mega zvezda!!!!!Ljudi šta pišete?Ko je ta Milica Pavlović?!Pa šta je onda Brena,Ceca,......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA