Pogledajte kakvo iznenađenje čeka naše olimpijce! Torta na 4 sprata, po njoj medalje, a na vrhu Nole!

 
J. G.
Z. R.
J. G. Z. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U popularnom beogradskom klubu "Nacionalna klasa" večeras je organizovana gala proslava povodom velikog uspeha naših sportista na Olimpijskim igrama u Parizu.

Među prvima je u klub stigao najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, u pratnji supruge Jelene, a potom su stigli i košarkaši sa svojim lepšim polovinama.

Kako smo prvi, ekskluzivno saznali, za naše olimpijce večeras pevaju: Danica Crnogorčević, Milica Pavlović, Milica Todorović, Đani, Željko Šašić, Nikola Rokvić, Tanja Savić i Katarina Gardijan.

Naše sportiste sačekaće i jedno iznenađenje! Reč je o torti na četiri sprata, koja je specijalno dekorisana u duhu Olimpijskih igara.

Prvi sprat je za košarkaše i njihovu bronzu, dok je drugi za našu srebrnu taekvondistkinju Aleksandra Perišić i prvo, zlatno mesto za Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović i naše vaterpoliste.

Na poslednjem spratu je srpska trobojka, a na samom vrhu su fotografije naših sportista, u sredini Nole, a pored slika Ajfelovog tornja.

Kako je "Nacionalna klasa" jedno od omiljenih mesta za proslave naših sportista, nije slučajno što je žurka organizovana baš ovde, a osoblje kluba pobrinulo se večeras o svakom detalju!

Tako su, uz iznenađenje i tortu, za naše košarkaše spremili i specijalnu dekoraciju i balone u bojama srpske zastave.

(Telegraf.rs)

Video: Novak sa osmehom stigao na proslavu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA