Oglasio se Filip Đukić posle zaustavljanja na granici Crne Gore i Srbije: "Pregledali su sve kofere i torbe"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Bivšeg učesnika rijalitija "Zadruga",Filipa Đukića zaustavili su na granici Crne Gore i Srbije.

Kako je istakao izvor za medije, njemu su prečešljali ceo automobil.

- Filip je sa prijateljima krenuo za Srbiju iz Crne Gore. Dole na primorju je bio na letovanju jer sam ga nekoliko puta sreo u Budvi. Upravo je zaustavljen na granici. Iz kola je morao da izbaci od stvari. Usledio je detaljan pretres. Malo je delovalo neprijatno jer su ljudi gledali šta se dešava. On je objašnjavao pripadnicima tamošnje policije da nema ništa da prijavi, ali uzalud, oni su pregledali kofere, prtljažnik, ma sve do najsitnijih detalja. Ne znam zbog čega im je baš on bio sumnjiv - rekao je očevidac za Kurir.

Filip je potvrdio da je istina da su ga zaustavili i da su mu prečešljali ceo automobil, a s obzirom na to da nisu ništa u njemu ilegalno pronašli, kako je rekao, legitimno su nastavili svoj put.

- Mi smo s Ade Bojane krenuli, nismo oprali auto jer smo žurili da izbegnemo gužvu i na granici nešto smo se smejali i policajac nas sa strane kloni i otvori. Pregledali su ceo auto, sve stvari, kofere i torbe. S obzirom na to da nisu našli ništa osim naših ličnih stvari, mi smo prošli sve i evo nas na Zlatiboru sada, tako da je sve okej - rekao je Filip za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Kakav snimak! Prija grli Andreanu dok joj peva srceparajuću baladu, savladale je emocije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    14. avgust 2024 | 16:14

    Ma stvarno ne znam kako odmah nisu prepoznali zvezdu rijalitija? E Srbijo zemljo zadrugara i sendvicara...

  • Kile

    14. avgust 2024 | 19:29

    Pa samo na osnovu izgleda su trebali da ga uhapse i na lečenje kod psihijatra. Narušavanje izgleda svoga lica i tela i davanje lošeg primera drugima. Bar nekoliko godina dok ne ostari i shvati šta je učinio sebi i drugima. Pametnom jasno.

  • Goran

    15. avgust 2024 | 15:53

    Retko iritantan lik, povraca mi se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA