"Nisam mogla da živim od njega“: Ivana Šašić o odnosu sa partnerom pre nego što je doživela prevaru

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pevačica Ivana Šašić otvoreno je podelila svoje iskustvo sa prevarom i izložila svoje stavove o tome kako se društvo danas ophodi prema tim situacijama.

Šašićeva je istakla da za mnoge koji varaju svoje partnere, nikada ne bi smo pomislili, a onda je otkrila njeno razmišljanje zbog čega žene ostaju u takvim odnosima.

-Doživljavaju, ali ćute zbog svojih interesa. I onaj za koga nikada ne bi pomislili da vara ženu, dešava se da vara. Isto tako, ima i žena za koje nikada ne bi pomislio da varaju muževe, pa varaju, ali su tu iz nekih interesa svojih. Kada mi neko kaže „Ja sam sa njim zbog dece“, deca ne čuvaju brak i za njih i nije dobro da žive roditelji u lošem braku, jer ta deca sve čuju i sve vide. Ja sam za to, ako ne ide, ne ide, a kada se razvedeš radi šta god hoćeš – rekla je ona.

Ivana je priznala da nije mogla da nasluti prevaru koju je doživela od svog partnera, jer je sve izgledalo potpuno u redu.

-Ja nisam mogla da ostanem živa od njega, to je bilo zvanje svaki dan, po ceo dan – zaključila je, piše Grand.

(Telegraf.rs)

Video: "Uh, haos, u šoku sam": Ivan Marinković dao izjavu nakon što je ispao iz "Elite"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA