Jelena Đoković ponosna na "Delfine": Emotivna podrška srpskim vaterpolistima nakon osvajanja zlata u Parizu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vaterpolo reprezentacija Srbije još jednom je zasijala na svetskoj sceni, osvojivši zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.

U napetom finalu, naši "Delfini" su se hrabro borili protiv Hrvatske i slavili pobedu rezultatom 13:11, potvrđujući još jednom svoj status vladara ovog sporta.

Pored brojnih čestitki i izraza podrške, posebno se izdvojila poruka Jelene Đoković, supruge našeg slavnog tenisera Novaka Đokovića, koji je takođe osvojio zlato na ovim Olimpijskim igrama.

Jelena je na svom Instagramu podelila fotografiju posvećenu srpskim vaterpolistima.

- Ma tako jeee, idemoooo - napisala je ona, dok su sliku pratili stikeri zlatnih medalja, crvenih srca i srpskih trobojki.

Jelena Đoković Printskrin: Instagram/jelenadjokovicndf

Ova podrška dolazi iz srca sportske porodice koja razume vrednost uspeha i truda, dodatno potvrđujući koliko je ovaj zlatni trenutak značajan za Srbiju.

"Delfini" su svojim trijumfom ponovo ujedinili naciju, a Jelena Đoković je, kao i mnogi drugi, pokazala koliko je ponosna na ove heroje koji su Srbiju ponovo postavili na vrh sveta.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je šetao ispred tornja Nole čuo glas svoje dece: Odmah im prišao, potaz će vas rasplakati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA