Poznati Crnogorac šokirao, javno otkrio da mu je žena bila s Andrijom Miloševićem

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Jovan Radulović Jodžir, jedan od najpraćenijih influensera u regionu, nedavno je šokirao javnost otkrivajući nepoznate detalje iz svog privatnog života.

Poznat po tome što retko iznosi privatne informacije, Jodžir je sada otkrio da je njegova supruga Irena, s kojom je u dugogodišnjem braku i ima dvoje dece, u prošlosti bila u petogodišnjoj vezi sa poznatim glumcem Andrijom Miloševićem.

Iako je poznat kao neko ko preferira da drži svoju privatnost daleko od očiju javnosti, Radulović je odlučio da podeli ovo iznenađujuće saznanje, naglašavajući da između njega i Irenine prošlosti nema tajni.

Njihov odnos je, kako je oduvek isticao, baziran na potpunom poverenju i otvorenosti, gde su oboje upoznali sve bivše partnere jedno drugog.

Jovan Radulović Jodžir, koji je u medijima bio aktuelan i zbog ranijih kontroverzi, iznenadio je javnost ne samo svojim priznanjima, već i činjenicom da je njegova supruga Irena, koja je sada voditeljka na crnogorskoj televiziji, bila u dugoj vezi sa Miloševićem pre nego što su se njih dvoje upoznali.

Podsetimo, pored otkrića o Ireninoj prošloj vezi, Jodžir je u poslednje vreme bio u centru pažnje i zbog svoje porodične priče, koja uključuje šokantne detalje o njegovom ocu Rajku i Kseniji Pajčin.

Pokojnu pevačicu ne ostavljaju na miru ni 14 godina posle ubistva koje je počion Filip Kapisoda, a na celu priču se nadovezala i njena polusestra Mia.

Naime, ona je izrevoltirana tim navodima na svom Instagram profilu najpre podelila poruku:

- Mrtva usta ne mogu da govore, a vi svi samo pričajte - a zatim je podelila isečak iz emisje u kojij je gostovala pokojna pevačica.

- Mali mučenici, tu ste! Ksenija je najbolja reklama! To sam i videla već - napisala je, pa je jasno da je mislila na izjavu crnogorskog komičara kog svi pamte jer je nasmejao Novaka Đokovića i imao tešku nesreću pre dve godine.

(Telegraf.rs)

Video: "Gde se beru te jahte?! Stvarno mi dođe da zagrizem paradajz"!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    11. avgust 2024 | 13:28

    Zena mu je lepa,sin zanimljiv ,sladak,smesan...a on. .taj Jodzi..jako antipatican,onaj smeh koji odvratno iritira!

  • JS

    11. avgust 2024 | 15:33

    Kakav je ovo čovek? Može li iko da ga voli i poštuje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA