Šok paparaco Milice Pavlović! Snimili smo je ošišanu skroz na kratko, fotke će vas ostaviti bez teksta

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Muzička zvezda Milica Pavlović danas slavi svoj 33. rođendan, a naša ekipa snimila ju je u njenom naselju, u prvom trenutku je jedva prepoznajući!

Ono što smo prvo spazili jesu njena kola u kojima je sedela ženska osoba sa kratkom kosom. Tek kada je izašla iz vozila kako bi nešto preuzela, shvatili smo da se zapravo radi o Milici koja je drastično promenila imidž.

To se dogodilo ovog jutra, posto je Milica prošle noći nastupila u Makedoniji i na snimcima se vidi da ima dugu kosu.

Ona je i prvi znak pažnje dobila baš tokom nastupa u Makedoniji.

Naime, nekoliko hiljada njenih fanova, zajedno sa članovima benda, iznenadilo ju je izvedbom rođendanske pesme, što je Milicu ostavilo bez reči.

Nakon emotivnog trenutka na bini, Pavlovićeva se odmah zaputila ka Beogradu, gde je čekaju finalne pripreme za rođendansku proslavu.

Iako je poznata po brojnim poslovnim obavezama, Milica koristi rođendan kao priliku da okupi svoje najbliže prijatelje na jednom mestu.

Kako je rođendanska proslava zakazana za večeras, videćemo u kakvom izdanju će se Pavlovićeva pojaviti i koja je prava istina iza ove iznenadne promene.

(Telegraf.rs)

Video: Milica prekinula turneju i otišla u Atinu zbog fatalnog Grka!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA