"Crnogorko, željo moja": Srpski milioner okončao vezu s Tačkastom Marom, a već uživa sa novom devojkom Milicom

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 9

Srpski biznismen i milioner Branko Babić ponovo je u centru pažnje zbog svog burnog ljubavnog života.

Nakon što su on i influenserka Ivana Slipčević poznata kao Tačkasta Mara iznenada obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih Instagram profila, spekulacije o njihovom raskidu su se brzo proširile. Međutim, Branko nije dugo čekao da ponovo nađe sreću u ljubavi.

Na svom Instagramu, Babić je nedavno podelio fotografiju sa novom izabranicom, Milicom Šćekić, s kojom je proveo vreme na moru.

Branko Babović Foto: Instagram/ratkovcanin

Njihovi osmesi i opušteno raspoloženje jasno pokazuju da uživaju u zajedničkim trenucima. Milica je na fotografiji privukla pažnju svojom elegantnom pojavom, noseći ogrlicu, minđuše i sunčane naočare, što je dodatno naglasilo njen sofisticirani stil.

Posebnu pažnju izazvala je pesma u pozadini objave, "Crnogorko, željo moja," što je mnogima dalo naslutiti da je Milica poreklom iz Crne Gore.

Prema izvoru iz "Blica", Branko i Milica su se upoznali pre mesec dana u Porto Montenegru, nakon čega je ona postala njegova saputnica na luksuznom putovanju.

Dodatne informacije koje su isplivale govore da je Milica bila udata, da se bavila manekenstvom i da je radila u Ministarstvu.

Ovaj novi par svakako je izazvao interesovanje javnosti, a svi se pitaju šta će biti sledeće u Brankovom ljubavnom životu.

Podsetimo, Branko Babić i Tačkasta Mara su tokom svoje veze često delili zajedničke trenutke na Instagramu, prikazujući javnosti svoju ljubav kroz fotografije sa luksuznih putovanja, izlazaka i poklona.

Iako se činilo da su nerazdvojni, veza nije opstala, što je mnoge iznenadilo.

Babić je u nedavnom komentaru na svom Instagram profilu dao kratak osvrt na trenutak kada je pao na šarm svoje bivše partnerke Mare.

- Sreli smo se u vezi posla. Posle druge flaše počela je da se smeje, tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smejala tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani Užice, gde je poručila škembiće. Pola je pojela a pola prosula po beloj prelepoj haljini. Na to sam pao - napisao je Branko.

(Telegraf.rs)

Video: "Kralj obrva" zaveo poznatu srpsku influenserku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    11. avgust 2024 | 10:28

    Sta ocekujes od coveka, koji se obogatio na prevaru, a od skole 0.

  • Zvele

    11. avgust 2024 | 10:15

    Eee našta si ti pao majko moja na prosute škembiće po beloj haljini.....

  • weswegen

    11. avgust 2024 | 17:17

    Sve same silikonke , fuj .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA