Maja, Peca i Subotićka letuju na istom mestu! Fotke su dokaz, a komentari haos: "Sve je bilo namešteno"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Priča Maje Marinković, Pece i Aleksandre Subotić ne prestaje da intrigira onaj deo javnosti koja pomno prati dešavanja iz rijalitija.

Svi se sećaju da je pre dve godine Maja bila u vezi sa bogatim boznismenom Pecom iz Novog Sada koji je tada bio partner Aleksandre Subotić.

Njih dve su do tada bile drugarice, a onda se desila strašna izdaja - drugarica je drugarici "skinula" dečka, odnosno nevenčanog muža.

Međutim, sada je na bivšem Tviteru isplivao dokaz da su Predrag Raspopović Peca, Aleksandra Subotić i Maja Marinković u istom hotelu na Crnogorskom primorju.

Detektivsko oko jedne Tviterašice je dobro uočilo da je isti hotel, kao i bazen u pitanju, ali kada se uporede tagovi kod Maje i Aleksandre, zaista jeste isti budvanski hotel.

Naravno, komentari ispod posta su se nizali, a neki su komentarisali Majinu pozadinu, izvesne seksualne aktivnosti i da je svađa bila nameštena.

"Mogu da se kladim da su jedna drugu slikale. Druže se one i dalje, nikada nisu ni prestale da se druđe. Ono sa Pecom je nameštena priča.", "Slikale jedna drugu u bazenu jer su poze gotovo identične", "Ja potpisujem da je ona Pecina prevara sa Majom izrežirana da bi se pisalo o njoj i da bi bila aktuelna u zadruzi", su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Vlado Georgiev posvetio koncert Novaku Đokoviću: Evo kojom pesmom je započeo nastup u Herceg Novom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA