Sestra Jelene Đoković je supruga poznatog košarkaša: Ana se povukla iz javnosti, a slavni sportista

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, već deceniju uživa u skladnom braku sa suprugom Jelenom, čiji je privatni život pre udaje ostao prilično nepoznat javnosti.

Jelena i Novak, poznati po tome što svoju privatnost brižljivo čuvaju, retko govore o porodičnim odnosima, ali je poznato da Jelena ima rođenu sestru Mariju, kao i sestru od strica, blogerku Anu Bogdanović.

Ana, koja je bila aktivna na društvenim mrežama gde je pisala o modi, putovanjima i zdravoj ishrani, povukla se iz javnog života nakon što je započela porodični život.

Ona je udata za košarkaša Luku Bogdanovića, sa kojim ima sina Viktora. Njih dvoje su se venčali 2015. godine u Sremskoj Kamenici, na ceremoniji kojoj je prisustvovala i Jelena Đoković.

Kum na venčanju bio je poznati košarkaš Nikola Peković, koji je sa Lukom Bogdanovićem nosio dres Partizana.

Inače, Luka je svoju profesionalnu košarkašku karijeru završio 2017. godine.

Jelena i Novak, jedan od najpoznatijih parova današnjice, upoznali su se 2005. godine putem zajedničkih prijatelja, dok Novak još nije bio planetarno poznat.

Njihova priča, kao i diskretni način na koji vode svoj privatni život, osvajaju simpatije javnosti širom sveta.

- Mi smo baš bili klinci kada smo se prvi put sreli. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo. On je rešavao neke ukrštene reči, a ja sam bila pored njega, pa me je pitao da mu pomognem i tako smo zajedno počeli da rešavamo, ali posle toga smo se sretali povremeno i uvek lepo družili, ali bez ikakvih naznaka da ćemo se ikada zabavljati. Počeli smo da se zabavljamo tek posle tri godine - rekla je Jelena svojevremeno, a Novak je otkrio da je bio zaljubljen do ušiju u nju tokom srednjoškolskih dana.

- Ona se sada preziva Đoković, jer je postala moja supruga. Videli smo se prvi put na jednom od lokalnih turnira u Beogradu.... Ona je bila moja devojka pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj. A pre toga je bila devojka na koju sam odlepio u srednjoj školi - ispričao je on svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je šetao ispred tornja Nole čuo glas svoje dece: Odmah im prišao, potaz će vas rasplakati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA