"Izgubila sam bebu i više nisam mogla da imam dece": Potresna priča naše pevačice

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Aleksandra Ilić svojom životnom pričom rasplakala je region u emisiji „Nikad nije kasno“.

Ona je otvoreno pred kamerama govorila o gubitu bebe i borbi za potomstvo.

Naime, dok je njen straiji sin imao samo četiri godine, ona je izgubila bebu u trodnći, a nakon toga više nije mogla da ima decu.

-Moj sin je tada imao 4 godine, a ja sam u petom mesecu izgubila još jednu bebu. Posle toga nisam mogla da ostanem trudna, ne znam iz kog razloga, kod mene je sve u redu. Oduvek sam volela da imam više od troje dece, tako sam uvek govorila, međutim nije se to dalo. Teško sam tada to podnela, pala sam u depresiju, pila sam lekove. Ja to ne krijem i o tome pričam javno, mislim da tako nešto treba da se kaže. Hvala Bogu, evo dobro sam, živa, zdrava i tu sa vama. Jesam tada mnogo žalila, ali sam na kraju rekla ko zna za šta je to dobro. Kad god tako pričam sa ljudima koji imaju takav problem, ja se trudim da im pomognem i olakšam, ali svako to drugačije doživi – rekla je ona za Grand.

Za Aleksandru i njenu porodicu ovo je bio najveći bol, a svoju priču je javno iznela kako bi pomogla nekome ko ima isti ili sličan problem.

-Drago mi je što sam na neki način možda uspela da pomognem nekome ili olakšam tu situaciju koliko god da sam mogla. Nadam se da će mnogi ljudi moći prebrode sve te probleme koje imaju i da potraže stručnu pomoć na bilo koji način – rekla je Aleksandra svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Video: Vlado Georgiev posvetio koncert Novaku Đokoviću: Evo kojom pesmom je započeo nastup u Herceg Novom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA