Ivan Marinković uživa u Nišu sa sinom Željkom: Dirljive porodične scene koje slamaju srca!

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 2

Ivan Marinković trenutno se nalazi u Nišu, gde provodi dragoceno vreme sa svojim sinom Željkom Kulićem, kojeg je dobio u vezi sa Miljanom Kulić.

Poznati rijaliti učesnik podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu nekoliko video snimaka koji pokazuju kako otac i sin uživaju u zajedničkim trenucima.

Na snimcima se vidi kako Ivan vozi Željka u automobilu, a kasnije, kada su stigli na ručak, zabeležio je trenutak dok mali Željko jede lazanje.

Njihovo vreme zajedno je ispunjeno smehom i radošću, što ukazuje na to da polako nadoknađuju propušteno vreme koje nisu mogli provesti zajedno.

Ivanova objava izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara i podrške od strane fanova, koji su primetili koliko je važno što otac i sin imaju priliku da izgrade snažnu vezu.

Podsetimo, Ivan Marinković je otišao u Niš pre par dana, a javnost ne prestaje da bruji o njegovom pomirenju sa Miljanom Kulić.

Oni su zbog sina Željka Kulića rešili da zakopaju ratne sekire ne bi li pomogli mališanu da lakše odraste.

Njih dvoje nisu obnovili svoju emotivnu vezu, ali je njena majka, Marija Kulić otkrtila detalje njegovog boravka u Nišu, te je priznala kako provode vreme.

Marija je ovim povodom otkrila da je Ivan sprema proslavu Željkovorg rođendana sa Miljanom, koji će biti danas organizovan, te je priznala da je Marinković veoma brižan prema svom nasledniku.

- Ivan je još uvek u Nišu, kod nas. Miljana i on su planirali da sa Željkom odu na more, ali zbog njegovih obaveza oko emisije neće moći to da postigne. On je sa Željkom i Miljanom danas otišao do crkve Svete Petke, kupio im je brojanice, jer je danas praznik. Ne spavaju zajedno, Željko je spava sa Ivanom u svojoj sobi, Miljana sama u svojoj, ali ovako funkionišu dobro. Moj unuk je presrećan jer mu je otac tu, meni je najvažnije da on ima osmeh na licu. Za mog unuka, moju lutkicu, ja ću preći preko svega, ako je njemu lepo, on je najvažniji. Ivan ga je odveo u jednu radnju igračaka, koja nije jeftina, nije žalio para na to da ga usreći. Samo jedna kutijica igračaka košta pet hiljada dinara, ali ja smatram da ne treba da se troši, osećam se kao iz mog džepa da idu pare. Kupio mu je majicu koja je skuplja, skrenula sam mu pažnju da ne troši pare, nije dao Miljani da plati namirnice. Ne žali pare, sad je bolje u odnosu na prošlu godinu, stvari bolje funkcionišu. Ivanu ne želim ništa loše, ne mrzim ga, ali sam mu stavila do znanja da nisam mogla da ga hvalim jer je i on mene pljuvao, ali sam tokom svake posete manastiru palila sveće i njemu, jer je Željkov otac. Uvek može da dođe kod nas i bude sa Željkom, jer je njegov otac, neka se oseća kao u svojoj kući. Kad je mom unuku dobro, ja sam još bolje - istakla je Marija za Pink.

Inače, Ivan je, 7. avgusta, sa sinom Željkom i bivšom partnerkom Miljanom išao je u šoping, a potom na ručak.

Kada je osvanuo novi dan, Miksi je podelila novu fotografiju na kojoj pozira sa Marinkovićem.

Približila se tik uz njegovu glavu, a Ivan je zabeležio momenat.

Nema sumnje da uživaju i da su sve nesuglasice ostavili iza sebe, a kako malog Željka nema uz njih, pretpostavlja se da je dečak u vrtiću, baš kako je Ivan nedavno i rekao.

- Spustili smo loptu, što je negde i logično i najpametnije. Sa Marijom, a naravno i sa Miljanom, ona je isto tu. Dogovorili smo se da odem kod njih, mislim da je najbolje rešenje da budem malo tamo, pošto Željko ide u obdanište - objasnio je Ivan Marinković u emisiji "Narod pita".

(Telegraf.rs)

Video: Palo pomirenje: Prvi susret malog Željka i Ivana posle drame sa Kulićima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    9. avgust 2024 | 18:33

    Pripremaju se za Elitu 8, sve je ovo unapred smisljeno i dogovoreno. Trenutno usaglasavaju sve dok velika Marija kontrolise. Sve za pare rade.

  • Mesar Miljin

    9. avgust 2024 | 18:47

    Kako nisu dirljive,evo meni pucketa nesto u ... A u utorak ce biti da kunu jedno drugo,to su takvi tipovi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA