Ovo je luksuzni dom Nikole Jokića: Vila vredna 4,5 miliona! Ima 29 soba, bazen... Pešić ga jednom posetio

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 19

Nikola Jokić uspešno krije svoj privatni život od očiju javnosti, ali je činjenica da najbolji košarkaš sveta, trostruki MVP NBA lige, ne prestaje da izaziva interesovanje znatiželjnih ljudi.

Jednom prilikom otkriveno je da je Jokić još 2021. godine kupio velelepnu vilu u naselju Čeri Hils u Denveru, koju je platio 4,5 miliona dolara.

Vila, smeštena u idiličnom ambijentu, prostire se na impresivnih 1.114 kvadratnih metara i broji čak 29 soba, od kojih većina ima i svoje kupatilo. Jokićev dom je okružen bujnim drvećem i zelenilom, pružajući porodici ne samo prostor za uživanje u prirodi, već i privatnost od znatiželjnih pogleda.

Jedan od najimpozantnijih delova imanja je veliki bazen, idealan za opuštanje tokom leta, dok unutrašnjost kuće odiše luksuzom. Kuća je opremljena privatnim bioskopom sa 12 sedišta, kao i teretanom, u kojoj Jokić održava formu za svoje košarkaške izazove.

@real.estates Nikola Jokic’s house in Englewood, Colorado worth $5 million! #nikolajokic #jokic #nba #basketball #nbabasketball #denvernuggets #nuggets #fyp #foryou #foryoupage #athlete #nbaplayoffs #lakers #realestate #mansion #colorado #celebrity ♬ NBA on ESPN Theme Song - Instrumental King

Prilikom opremanja kuće, vodilo se računa o svakom detalju. Za podove je korišćeno najkvalitetnije drvo, dok su mnogi elementi urađeni od mermera, što se moglo videti i na čuvenoj fotografiji iz Nikolinog doma kada su ga posetili selektor Svetislav Pešić i direktor reprezentacije Dragan Tarlać.

Visoki plafoni i prostrane prostorije daju domu poseban šarm, stvarajući atmosferu udobnosti i luksuza. Jokić je uspeo da stvori savršen beg od košarkaškog sveta, ušuškan u raskošnom, ali diskretnom ambijentu svog denverskog doma.

Podsetimo, Nikola Jokić i srpska košarkaška reprezentacija odigrali su fantastičnu polufinalnu utakmicu protiv Amerikanaca, pruživši žestok otpor favorizovanom timu. Veći deo utakmice Srbija je bila u vođstvu, demonstrirajući timski duh i individualnu briljantnost, na čelu sa Jokićem.

Nažalost, u završnici meča, sreća je bila na strani protivnika, što je omogućilo Amerikancima da preokrenu rezultat i obezbede pobedu. Iako su srpski košarkaši dali sve od sebe i pokazali vrhunske sposobnosti, sudbina je htela da finale izmakne našim rukama.

Ovaj meč ostaće upamćen kao jedan od onih u kojima je rezultat bio neizvestan do samog kraja, ali i kao dokaz da se Srbija i dalje može ravnopravno nositi s najjačim svetskim ekipama. Nikola Jokić i njegovi saigrači mogu biti ponosni na svoju igru, jer su još jednom pokazali zašto se nalaze u vrhu svetske košarke.

(Telegraf.rs)

Video: "Danas je lep dan biti Srbin" Vojaž poslao moćnu poruku posle poraza Orlova: "Nemce ćemo da ošurimo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA