"Karleušu poštujem, sve radi promišljeno!" Vojaž rešio da "spusti loptu", pa nahvalio Jelenu i njenu porodicu

 
M. K.
N. L.
M. K. N. L.
 
 
Čitanje: oko 5 min.
  • 0

Reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž, nastupao je sinoć, 8. avgusta, sa svojim kolegama Nućijem, Zerom i momcima iz grupe Crni Cerak u najvećem klubu u Crnoj Gori i atmosferu doveo do usijanja.

Na velikoj sceni popularnog Top Hill-a trebalo je da nastupi i Desingerica, ali do toga, kao što smo već pisali, nije došlo.

Pre nego što je izašao na binu, vidno raspoložen, Vojaž je stao pred kamere Telegrafa i progovorio o brojnim aktuelnim temama.

Najpre je priznao da je spreman i da se raduje nastupu pred crnogorskom publikom.

- Ja sam uvek spreman. Ovo je deo letnje turneje, tako da ne bih preterano da izdvajam ovaj datum da je posebnije od drugih, iako je stvarno poseban koncert i velika stvar. Hoću da ga uradim profesionalno, kao i sve do sada. Još uvek se puni klub. Ne bih još da kažem da smo ga napunili. mislim da to može još bolje, ali tek je ponoć. U 2h se tek izlazim na binu, tako da, biće to krcato sigurno, ali radi se na tome. Mislim, izbacili smo svi nove albume. Ovo je ekipa koja je najslušanija tenutno, tako da, glupo bi bilo da nas šestorica ne uspemo tako nešto - rekao je reper.

Ove godine je postalo izrazito popularno da pevači kao gosti idu sa jednog nastupa na drugi. Tako je njegovoj starijoj koleginici, Nataši Bekvalac, na jednom od nastupa gošća bila Anđela Ignjatović Breskvica, Vojaževa bivša devojka. Evo šta je Mihajlo rekao na pitanje da li bi voleo da dođe i njega da čuje:

- Pa, ako sluša moju muziku definitivno može da dođe. Nemam problem s tim. Volim što je estrada počela da shvata d kolege moraju da se podržavaju. Ja sam nedavno bio gost kod Devita na nastupu. Izašao sam na binu kao gost iznenađenja. Ja ću isto večeras imati jednog gosta iznenađenja, tako da, konačno se sve to onako, spaja.

Zatim je odgovorio na pitanje da li to da će se možda ponovo spojiti sa Breskvicom, makar muzički.

- Pa u to sumnjam. Muzički generalno sumnjam da ćemo se ikako spajati, ali ako sluša i voli to što radim... Pa ne znam, sve je to stvar ukusa.

Njegova devojka Tamara Kujačić, bila mu je podrška na sinoćnjem nastupu.

- Devojka je tu sa mnom večeras. Došla je da podrži ovaj veliki nastup, tako da, došli smo lepo da se provedemo, pored posla.

Vojaž je nedavno izbacio duet sa muzičkom zvezdom Cecom Ražnatović, a zbog teksta pesme je bilo raznih kontroverzi. Bilo je onih koji su bili oduševljeni, a bilo je i onih koji su ih kritikovali.

- Pa dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja nikome ne zabranjujem to. Svako može da misli šta želi. Ta pesma priča sama za sebe uspehom koji je ostvarila. Ima skoro 20 miliona pregleda, za mesec i po dana. To je najslušanija pesma ove godine. Tako da, brojevi sami za sebe pričaju i ne bih nazvao to "generacijskim jazom". Zapravo mislim da je jedan fenomenalan spoj starije generacije, legende, nad legendama starije generacije i nečega novog što je tu. Tako da, mislim da je to super i da u muzici treba da se eksperimentiše, jer kako drugačije muzika da napreduje.

Mnogi komentarišu da mlađi izvođači loše utiču na nove generacije zbog spornih tekstova, spominjanja narkotika, tačnije, da ne daju dobar primer mladima.

-  Smatram da su to dupli standardi jer su to isto pričali i za ljude koji to sada pričaju o nama, kad su bili naših godina. Tako da, to je šou-biznis. To nije nešto što je sada palo sa grane i odjednom je šok za sve. Mislim, ja bih sad mogao da ulazim u toliko duboku analizu svega toga šta upravo ti ljudi rade i kako su oni postali to što su sada, ali, kad bih trošio vreme na to, bilo bi nezahvalno i voleo bih da izbegnem momenat da bilo koga uvredim. Samo ću da kažem da se ne slažem sa tim. Vaspitanje dolazi iz kuće i lično sam odrastao na nekoj muzici gde se pominje sve to. Ja sam slušao strani američki rep i verujem da su svi iz moje generacije to radili i nisam ispao nešto šokantno loš momak i ne znam kako oni to sada predstavljaju. Zato što sam imao temelj iz kuće koji sam nosio. Tako da, ako se bilo šta dešava, roditelj je prvi koji mora da utiče na to.

Njegova starija koleginica Severina, nedavno je prozvala njega i Desingericu, da uzimaju više para nego što treba i da loše utiču na mlade. Evo da li misli da je ona p**no filmom uticala lošije nego oni.

- Pa ne. Ona je mnogo starija od mene, mnogo veća zvezda od mene. Ona prvo meni može da bude majka, po godinama. Ne bih uopšte da komentarišem tako nešto, jer nije stvar poštovanja. Ko koliko para uzima, uzima na osnovu toga koliko para pravi ljudima koji mu daju taj posao - rekao je kratko Vojaž, pa dodao:

- Svako ima svoje preference, ali ne mislim da je to stvar moje ličnosti i imidža koji imam, da komentarišem tako neke stvari. Jer prema svima, čak i koji nemaju poštovanja prema meni, uvek ću da pokažem poštovanje, jer su to ipak godine karijere i iskustva.

Za kraj je otkrio kakav odnos ima sa pop divom Jelenom Karleušom.

- Karleušu poštujem. Mislim, ja to pričam od samog početka. Ona se naljutila zato što sam prokomentarisao, dao lično mišljenje, da prvi deo njenog albuma nije bio toliko dobar, koliko drugi. Drugi deo albuma ima pesme koje su stvarno fenomenalne i to sam istakao više puta. Ali, ja prema njoj imam veliko poštovanje. Ona ima mnogo veliku karijeru i mnogo je tu dugo. I ona stvarno zna šta radi i ono što sam 100% siguran je da koliko god to sad izgledalo... Negde duboko u sebi verujem da sve što ona radi, radi promišljeno i performansa radi. Ne verujem da ona u svim milionima koje ima i u životu raskošnom koji živi, bez brige, sa prelepom porodicom, da nju baš boli uvo šta radi Vojaž ili šta radi bilo ko. Mislim da ona to radi zato što zna kako performans treba da se radi i zato je rispektujem.

(Telegraf.rs)

Video: Naterali smo Vojaža da stane na Telegraf vagu: Evo koliko stvarno ima kilograma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA