"Mrtva usta ne mogu da govore": Mia Pajčin odgovorila komičaru: "Ksenija je uvek bila najbolja reklama!"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir je u jednoj emisiji ispričao da je njegov otac Rajko bio u vezi sa Ksenijom Pajčin.

Pokojnu pevačicu ne ostavljaju na miru ni 14 godina posle ubistva koje je počion Filip Kapisoda, a na celu priču se nadovezala i njena polusestra Mia.

Naime, ona je izrevoltirana tim navodima na svom Instagram profilu najpre podelila poruku:

- Mrtva usta ne mogu da govore, a vi svi samo pričajte - a zatim je podelila isečak iz emisje u kojij je gostovala pokojna pevačica.

- Mali mučenici, tu ste! Ksenija je najbolja reklama! To sam i videla već - napisala je, pa je jasno da je mislila na izjavu crnogorskog komičara kog svi pamte jer je nasmejao Novaka Đokovića i imao tešku nesreću pre dve godine.

Podsetimo, nakon velike tragedije 16.marta 2010. godine, prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj.

Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao u sebe.

Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pre tragedije, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

(Telegraf.rs)

Video: Karamela o svojoj tragično nastradaloj prijateljici Kseniji na godišnjicu njenog ubistva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neee

    9. avgust 2024 | 13:54

    Spala na Rajka,neeee. To ne govore časni ljudi,pa i da je.Moze da kaze i moj deda da je bio ozenjen sa Avom Gardner.Cuti bre!

  • Alkoholicar

    9. avgust 2024 | 16:21

    Pikavac Podgoricki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA