Ivan Marinković kao pravi tata obavlja sve očinske dužnosti: Ovako je prošla proslava rođendana malog Željka

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ivan Marinković je već par dana u Nišu i za to vreme se svašta izdešavalo, ali sudeći po fotografijama, sve je u najboljem redu.

Posle lepo provednog dana i noći, danas je proslavljne rođendan malog Željka, ali ovog puta uz mamu i tatu.

Na proslavi bili su Marija Kulić, Siniša Kulić, Miljanine sestre, kao i Željkovi drugari iz vrtića koji pogađa.

Ono na šta su mnogi obratili pažnju su Ivan i Miljana, koji ne skidaju osmeh s lica, kao i mali Željko, pa se može reći da je sve u najboljem redu.

Rođendanska torta bila je u znaku crtanog junaka kog Željko najviše voli, odnosno Sunđer Boba, a svi su uživali.

Marija je nešto ranije prokomentarisala Ivana i njegov dolazak u Niš.

- Ivan je još uvek u Nišu, kod nas. Miljana i on su planirali da sa Željkom odu na more, ali zbog njegovih obaveza oko emisije neće moći to da postigne. On je sa Željkom i Miljanom danas otišao do crkve Svete Petke, kupio im je brojanice, jer je danas praznik. Ne spavaju zajedno, Željko je spava sa Ivanom u svojoj sobi, Miljana sama u svojoj, ali ovako funkionišu dobro. Moj unuk je presrećan jer mu je otac tu, meni je najvažnije da on ima osmeh na licu. Za mog unuka, moju lutkicu, ja ću preći preko svega, ako je njemu lepo, on je najvažniji. Ivan ga je odveo u jednu radnju igračaka, koja nije jeftina, nije žalio para na to da ga usreći. Samo jedna kutijica igračaka košta pet hiljada dinara, ali ja smatram da ne treba da se troši, osećam se kao iz mog džepa da idu pare. Kupio mu je majicu koja je skuplja, skrenula sam mu pažnju da ne troši pare, nije dao Miljani da plati namirnice. Ne žali pare, sad je bolje u odnosu na prošlu godinu, stvari bolje funkcionišu. Ivanu ne želim ništa loše, ne mrzim ga, ali sam mu stavila do znanja da nisam mogla da ga hvalim jer je i on mene pljuvao, ali sam tokom svake posete manastiru palila sveće i njemu, jer je Željkov otac. Uvek može da dođe kod nas i bude sa Željkom, jer je njegov otac, neka se oseća kao u svojoj kući. Kad je mom unuku dobro, ja sam još bolje - istakla je Marija za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Miljana Kulić i Ivan Marinković obnovili ljubavnu vezu?! Pecnuli žestoko Anđela i Đedovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA