Jelena podelila uspomenu nakon “epske noći”: Violinista svirao samo za nju i Novaka, a kombinacijom oduševila

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poznati violinista Džulian Rečlin sinoć je sa porodicom Đoković slavio zlato koje je naš Nole osvojio na Olimpijskim igrama.

Na društvenoj mreži Instagram, Džulijan je podelio predivan snimak na kom vidimo Noleta koji, ponesen dobrom atmosferom, uzima instrument i počinje da svira.

Veče sa Đokovićem poznati violinista je opisao kao "epsko", a za Noleta ima samo reči hvale, kako za sportsko, tako i za muzičko umeće.

- Kakva epska noć! Sinoć smo Sarah McElravy i ja odsvirali improvizovani koncert za neverovatnog Novaka, kako bismo proslavili njegovu zlatnu olimpijsku medalju. I pogodite šta? Novak je zgrabio Sarinu violu i na kraju odsvirao mali duet sa mnom! Ko je znao da ima ovakav talenat? - pitao je violinista, a potom se našalio da bi Novak mogao postati violista svetske klase.

Uspomenu na ovu noć podelila je i Novakova supruga, Jelena Đoković, na svom Instagram profilu.

U objavi vidimo kako svi zajedno poziraju u opuštenim, letnjim kombinacijama. Dok se Nole opredelio za belu košulju i krem bermude, Jelena je nosila kratku haljinu sa cvetnim printom i japanke.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena pokazala kako sija Novakovo zlato!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA