Milan Milošević se baškari na privatnoj jahti: Uslikan u društvu ovog poznatog muškarca, ludo se provodili

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Voditelj Milan Milošević trenutno uživa na odmoru u Crnoj Gori, na jednoj od njenih najlepših kutaka, Svetom Stefanu.

Milan je na Instagramu pokazao da je vreli, letnji dan proveo na privatnoj jahti u društvu pevača Radiše Trajkovića Đanija.

Sa njima su na jahti bili i njihovi prijatelji, a sudeći po kadrovima, nesumnjivo su se dobro zabavili.

Podsetimo, nedavno se njegova prijateljica, pevačica Katarina Živković porodila, kada se on oglasio za naš portal i istakao da su se čuli, te da je prvi posle njenog muža znao da je bila trudna.

Nakon izlaska iz porodilišta, ponovo smo stupili u kontakt sa voditeljem, koji nam je otkrio da je video bebu Stefana, kao i kako maleni dečak izgleda.

- Čuli smo se naravno i pozvan sam na slavlje povodom rođenja Stefana, ali sam, nažalost, sprečen da dođem jer nisam u Srbiji. Nadoknadiću kada se vratim. Jedva čekam da vidim bebu uživo i da je malo nosim - rekao nam je Milan, pa dodao:

- Video sam malog princa i sav sam se raznežio koliko je to malo i slatko biće sa premedenim okicama. Smeje se non stop, baš je presladak - istakao je Milošević.

Na pitanje kako se Kaća snalazi u ulozi majke, otkrio nam je:

- Nisam pitao Kaću kako se snalazi jer znam da je ovo sada njihovo vreme i sve je savršeno. Kaća je divna majka i tek će biti. Bebac će biti najsrećniji! Neka su zdravi i živi svi, a pricaću vam kako je protekao prvi susret sa Stefanom. Uživam i dalje na odmoru, a toliko me ispituju za Kaću i porođaj da imam osećaj kao da sam se ja porodio - izjavio je Milan kroz smeh za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: "Moja želja je da zatrudnim, vređali su me u školi": Milan u "zlatnom" odelu slavi rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA