Pevačica poseduje hotel, jede zlatnom kašikom i "grmi" na kolege: "Dožive 60 a nemaju ništa, ja bih to ubila!"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Pevačica Danijela Bijanić, poznatija kao Nela, preko jedne decenije je bila u braku sa estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem, sa kojim ima sina Olivera, kome je nedavno prepisala kuću.

- Ja sam osoba koja voli da ugosti. Nisam žalila da otvorim "Rojalovu škrinju" i da postavim sto najbolje moguće. Posuđe je pozlaćeno. Neću da govorim o cifri, ali jeste skupo - rekla je pevačica za "Grand", pa dodala:

- Ja sam esteta, volim da kupim lepu stvar i da se svako ko dođe kod mene oseti lepo i da uživa, bar onoliko koliko uživam i ja.

Nela nije krila da je dugogodišnjim napornim radom stekla hotel i kuću na četiri sprata:

- Grcala za sve to, ja sam želela da stvorim. Ekstremno sam radila, pevam od svoje petnaeste godine, ali sam bila pametna. Žao mi je što neke kolege dožive 60 ili 70 godina i nemaju svoj stan. Ja bih to ubila! Ne tražim da to bude hala, ali zaradi za sebe - navela je pevačica pa dodala:

- I moj bivši suprug i ja smo sinu sve prepisali. Naravno, to je sve stečeno dok smo bili u braku. Pa za naše dete smo se borili, prepisan je poklon njemu - zaključila je svojevremeno pevačica, a u galeriji ispod pogledajte kako izgleda kuća Nele Bijanić:

Podsetimo, do razvoda je došlo jer je pevačicu menadžer navodno varao, a kako je ona tada istakla "Znala je kad ide da radi, a kad ide tamo negde..."

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Kaće Živković po izlasku iz porodilišta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA