Miona i Ša imaju razloga za slavlje: Reper snimio njenu ruku, a čestitke samo pljušte

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nikog ne ostavljaju ravnodušnim, tačnije njihova emotivna veza.

Najpre u rijalitiju, a po njegovom završetku interesovanje javnosti ne jenjava.

Reper je opbjavio zanimljiv stori na svom Instagram profilu i otkrio da on i Miona imaju razloga za slavlje.

Naime, oni danas, 7. avusta proslavljaju 8 meseci ljubavi, a na snimku se vidi da su u reperovim besnim kolima koje je skoro kupio.

Podsetimo, oni su skoro uhvaćeni u Beogradu u šetnji, ali nisu delovali zaljubljeno.

Delovali su hladno, nisu se držali za ruke dok šetaju, čak su držali i odstojanje jedno od drugog. Da li je došlo do zahlađenje ili neke nove burne svađe među popularnim rijaliti parom, ostaje da saznamo, prenosio je Pink.

Inače, Miona se preselila u reperov stan u Zeminu gde su otpočeli zajednički život, a kamera je zabeležila kako žive i kao i Nenadov npovi auto.

(Telegraf.rs)

Video: Barbara otkrila koju pesmu bi zapevala Novaku na dočeku: Nosi baš jaku poruku i najbolje ga opisuje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miks

    8. avgust 2024 | 12:03

    Besan auto,polovan,jeftin a roditelji podstanari.Znači Miona se ponovo udala,iz jedne vanbračne zajednice,prevarom tadašnjeg supruga samo prešla u drugi krevet.Do sada dva puta udavana.Samo da se ne vrati u tatin stan na periferiji Kragujevca.Ovde je nešto bolje ,periferija Zemuna.Živeće jedno vreme dok ne potroše pare zarađene od rijalitija.Od pevačice neće biti ništa.Jedina šansa je da uđe u 8 pa kao Anita da dođe sebi.Sebična je i ptoračunata i bez empatije za svoje.

  • Mikica

    8. avgust 2024 | 18:16

    zbog ovakvih moljaca treba da se zarati pod hitno!

  • Maja

    8. avgust 2024 | 17:54

    Ta kvazi lezb.jka tj bivsa Matorina supruga je jedna od najgorih osoba koje sam gledala u rijalitiju ...ni mladje ni namazanije osobe , prepredena , manipulativna , lazljiva , nemoralna , neobrazovana , moralno slaba ... spuska je podugacak ...i sto je najvaznije takve se ne menjaju - ona je samo ucutala da bi ovaj tip hteo da bude sa njom ...ali tek ce ona pokazati svoje pravo lice ... u tim slucaju zalim Andjela ... ali ovo dvoje pevaca ne zalim ..terace dokle budu mogli u to je to ... ja im zeljm najbolje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA