"Video sam ga! To je malo biće koje..." Milan Milošević o sinu Kaće Živković, opisao scenu - da se raznežiš!

 
J. G.
M. K.
J. G. M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Pevačica Katarina Živković ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi. Na svet je donela dečaka kom je dala ime Stefan.

Kaća je juče, 6. avgusta, napustila porodilište "Narodni front", a pred našim kamerama kratko je dala izjavu i otkrila kako se osećaju ona i sin.

- I dalje sam u medijskoj ilegali, ali hvala svima. Odlično sam, hvala na pitanju. Najlepši osećaj na svetu je držati bebu u rukama. Izašao je i on, samo ga niste videli - otkrila nam je pevačica koja je iz porodilišta izašla bez sina u rukama. Dečaka su izvele njene drugarice, kako bi ga sakrila od medija.

U njenom domu se, kako saznajemo, sprema veliko slavlje, a voditelj Milan Milošević, inače blizak prijatelj Katarine, sprečen je da dođe.

Ipak, njih dvoje se svakodnevno čuju, pa je Milošević upoznat sa svim detaljima.

- Čuli smo se naravno i pozvan sam na slavlje povodom rođenja Stefana, ali sam, nažalost, sprečen da dođem jer nisam u Srbiji. Nadoknadiću kada se vratim. Jedva čekam da vidim bebu uživo i da je malo nosim - rekao nam je Milan.

Voditelj je imao priliku da vidi dečaka preko video poziva.

- Video sam malog princa i sav sam se raznežio koliko je to malo i slatko biće sa premedenim okicama. Smeje se non stop, baš je presladak - istakao je Milošević.

Na pitanje kako se Kaća snalazi u ulozi majke, rekao nam je:

- Nisam pitao Kaću kako se snalazi jer znam da je ovo sada njihovo vreme i sve je savršeno. Kaća je divna majka i tek će biti. Bebac će biti najsrećniji! Neka su zdravi i živi svi, a pricaću vam kako je protekao prvi susret sa Stefanom. Uživam i dalje na odmoru, a toliko me ispituju za Kaću i porođaj da imam osećaj kao da sam se ja porodio - izjavio je Milan kroz smeh za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Milan Milošević: Možete da me potpišete i sa ginekolog koliko sam pozitivnih testova doneo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vide

    7. avgust 2024 | 13:44

    A gde je pomosni tata

  • Maja

    7. avgust 2024 | 14:30

    Ovaj Milan ponekad kada udje u drski i izvestacen mod je bas antipatican ..a kada ga se setim iz rijalitija nesnadjenog , umerenog , pun emocija onda je simpa ...ovako je postao drzak do te mere da vice i preti ucesnicima rijalitija u toku emisije ( znam da su pojedini ponekad nesnosljivi ) ali vise topline , manje botoxa i bez preuskih pantalona.... a ovu Katarinu vise pamtim po ljubavi iz rjalitija Farma i operacijama nego bilo sta drugo .

  • Max

    8. avgust 2024 | 14:39

    Ja ovom ne bih dao da mi pridje detetu mozda je ta njegova bolest prelazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA