Baka Prase proslavio pobedu srpskih košarkaša: Od tiketa od 1.000.000 dinara do računa u restoranu od 1.000€

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, danas je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu vesti o svom nedavnom dobitku na kladionici nakon pobede srpskih košarkaša nad Australijom.

Baka Prase je najpre objavio sliku tiketa na kojem je uložio 1.000.000 dinara na srpsku reprezentaciju i osvojio 1.300.000 dinara, ostvarivši profit od 300.000 dinara.

Oduševljen uspehom, odlučio je da proslavi sa prijateljima, a kako je ona tekla, Baka Prase je podelio i račun iz restorana u iznosu od 1.000 evra, uz komentar:

- Da proslavimo pobedu.

Ovaj trenutak slavlja i luksuza izazvao je brojne reakcije među njegovim fanovima, koji su se pridružili čestitkama zbog njegovog dobitka.

(Telegraf.rs)

Video: Dragana Mirković oduševila gestom: Sišla među publiku usred kiše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    7. avgust 2024 | 19:12

    A sta ce jedan seljober da radi nego da se hvali. Koliki mu je koificijent inteligencije, mislim da se meri duzinom papuce na terasi. Sve dok je ovakvih u Srbiji,mi nikada necemo videti svetlo na kraju tunela. Takvi isti seljoberi pokazuju nasoj deci kako je lako zaraditi novac,a isto tako pokazuju koliko su glupi. Svinja Prase odjebi brate vise sa tim glupostima i prestani deci da dajes primere(kako je lako biti bogat i glup),neka deca uce da se do para dolazi na tezi nacin(preko skole i ucenja)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA