Povratak u "Elitu" na vidiku! Miljana Kulić na luksuznom odmoru: "Hajde, mama, šta se soliš, idemo kući"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Porodica Kulić trenutno uživa u letovanju na Crnogorskom primorju, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, posebno zbog spekulacija o prisustvu Miljane Kulić, poznate rijaliti zvezde, među njima.

Dok su kružile priče da je Miljana možda završila u psihijatrijskoj ustanovi, najnoviji snimci otkrivaju da je ona zapravo na odmoru sa svojom porodicom i uživa na luksuznoj jahti.

Snimci koje je Miljana podelila na društvenim mrežama prikazuju je kako se opušta u atraktivnom jednodelnom tigrastom kupaćem kostimu sa dubokim dekolteom. Mnogi su primetili i pohvalili njen značajan gubitak težine, što je dodatno privuklo pažnju njenih obožavalaca.

Jedna od Fejsbuk stranica posvećena rijalitiju naglasila je ovu situaciju uz komentar koji je izazvao lavinu reakcija kod korisnika:

- Informacija za sve obožavatelje Kulića, debla i torokaljiki, vratile su se s lokve i dobro se osolile - pisalo je u opisu snimka.

Marija i Miljana Kulić Foto: Fejsbuk

U međuvremenu, pojavila se navodna poruka od Miljane koja je izazvala dodatnu pažnju. Navodno, ona je rekla:

- Hajde, mama šta se soliš više, idemo kući jer moram da uđem u Zadrugu 8 - što sugeriše da bi Miljana mogla biti u planu za novu sezonu rijalitija.

Marija i Miljana Kulić Foto: Fejsbuk

Ostaje da vidimo da li će Miljana Kulić zaista ponovo ući u rijaliti šou, kao što se spekuliše. Dok čekamo zvanične potvrde, njen trenutni odmor i izgled nastavljaju da budu u centru pažnje i razgovora među njenim fanovima, piše Republika.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimak Miljane Kulić nakon bežanja iz "Elite": Snimili smo je u rodnom Nišu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA