Raj na zemlji od 4 miliona evra! Ovo je vila na Kosmaju koju su kupili Đokovići, nekada je pripadala Karićima

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Elena Karaman nakon razvoda od Jugoslava Karića prodala je velelepnu vilu na Kosmaju i to ni manje, ni više nego najboljem teniseru svih vremena, Novaku Đokoviću!

U samoj divljini, u šumi, Elena je sagradila vilu koja ima više od 300 kvadrata.

- Opraštanje od kuće koju sam nekada davno odsanjala i donela u stvarnost. Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga, koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me s mojim autentičnim bićem i višom svesti. Mazile smo se, čuvale, ona mene, ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve... Za lično i kolektivno dobro - rekla je svojevremeno Elena kada se iseljavala.

Putem druševene mreže Instagram često je delila fotografije i snimke sa imanja, a u galeriji ispod možete pogledati kako ona izgleda.

Inače, Novak Đoković, koji je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, napustio je Pariz, a ekipa Telegrafa danas ga je ekskluzivno snimila u Crnoj Gori.

Nole i njegova porodica će, kako saznajemo, boraviti u Herceg Novom do 12. avgusta.

Srbin ovde poseduje stan i često ga posećuje, kako tokom priprema za neke naredne izazove, tako i tokom odmora, što je sada slučaj.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši supružnici u zagrljaju: Elena i Jugoslav Karić danas slave

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👋

    6. avgust 2024 | 16:15

    Nemoj da vredi 4 nego neka kosta 44 posteno momak zaradio,nije ukrao nego sve posteno sa znojem zaradio. Zelim mu da uziva u njoj on i deca supruga i njegove porodica. Ziv bio sve najlepše ti želim Nole. I da se kupas u lovi ti zelim,o tebi i tvom sportu je suvisno pricati Ti pa 100 god pa se opet neko mozda rodi.

  • kosta

    6. avgust 2024 | 16:15

    Ma gde 4 miliona kad svi znaju da 300 kvadrata na Kosmaju vredi 44 miliona evra

  • Liki

    8. avgust 2024 | 13:18

    Raduj se srbski rode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA