Milan Milošević o tajni iz prošlosti: Služio holivudske zvezde kao konobar, od njih nije dobio najveći bakšiš

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Milan Milošević, poznat kao rijaliti učesnik i voditelj, otkrio je zanimljive detalje iz svoje prošlosti koje malo ko zna.

Pre nego što je postao poznat u medijima, Milan je imao drugi posao - konobarisao je na egzotičnom Santoriniju.

Kako je svojevremeno ispričao, jednom prilikom je uslužio i svetsku pevačicu Lejdi Gagu.

- Konobar sam bio od 1994. do 2011. godine. Nema gde nisam radio, u inostranstvu... Na Santoriniju sam živeo i uživao - rekao je on i dodao:

- Služio sam ceo svetski džet-set, Anđelinu Džoli, Bred Pita... Lejdi Gagu. Svi su mi davali ozbiljne pare. Ozbiljne pare sam zarađivao.

Na pitanje voditelja ko mu je dao najveći bakšiš, Milan je odgovorio:

- Od njih niko, ne mogu da lažem, jer oni ništa nisu plaćali. Ali, menadžer od Lejdi Gage koji je rezervisao sto je dao 200 evra šankeru koji je primio rezervaciju u trenutku kada ja nisam bio tu - ispričao je Milan za Toxic Tv.

Osim radnog iskustva, Milošević se osvrnuo i na "ludi noćni život" koji je proživeo na jednom od najelitnijih ostrva na svetu.

- Došla je jedna brazilska manekenka i jedan arhitekta, ja sam ih služio i zgotivili su me. Oni su došli da da obnove svoju ljubav, da pokušaju još jednom... Iznajmili su neku vilu i oni me pozvali da dođem kod njih posle radnog vremena. I ja odem. I ostao sam do pola 9... I pomirili su se. Pokazao sam mu kako treba - ispričao je on svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Video: Milan Milošević: Možete da me potpišete i sa ginekolog koliko sam pozitivnih testova doneo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA