"Bila sam isfrustrirana i htela sam da pobegnem iz realnog sveta": Pevačica otkriva istinu o ulasku u Zadrugu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Olja Bajrami, poznata po učešću u rijaliti programu "Zadruga," otvoreno je progovorila o razlozima koji su je naveli da se priključi ovom šouu.

Olja je priznala da je u tom periodu svog života prolazila kroz teške privatne probleme i da je tražila način da pobegne od realnosti.

- Više i ne pamtim to svoje učešće. To je bilo pre pet godina. Moram da objasnim po hiljaditi put, ne znam šta mi je bilo. Imala sam privatno ogromne probleme i više nisam znala šta ću sama sa sobom. To sada zvuči neverovatno. Bila sam toliko isfrustrirana, uplakana i tužna. Htela sam da pobegnem iz realnog sveta i ušla sam u onu ludaru tamo. Zvala sam svoga prijatelja i molila ga da uđem tamo a on se krstio i levom i desnom rukom - rekla je Olja, koja ističe da se ne kaje zbog svog učešča.

Kako ističe, ni dan danas se ne kaje zbog učešća u ovakvom šou programu.

- Uradila sam to. Iskrena da budem, ne kajem se. Bilo mi je super iskustvo, videla sam šta ne želim da budem. Ja mogu sve, ali ne želim. Možda zvuči pretenciozno, ali tako je. Da mogu da vratim vreme ne bih ušla nikad ali ne kajem se što sam bila tamo - priznala je Olja za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Dekolte nikad “jači”, 15.000 ljudi nije skidalo pogled s nje: Maja Berović je postala prava bomba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA