"Hvala ti Dijana! On je infuzija duše i viteštva": Vesna De Vinča se obratila Novaku i njegovoj majci nakon OI

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković, osvojio je juče, 4. avgusta, zlatnu medalju na Olimpijadi u Parizu, što je izazvalo ogroman entuzijazam i ponos širom nacije.

Mnoge poznate ličnosti izrazile su svoju radost povodom njegove pobede, a sada se oglasila i Vesna De Vinča, koja je na Instagramu podelila poseban trenutak.

Vesna je postavila snimak Novaka sa njegovom majkom Dijanom, uz emotivan komentar u kojem je istakla da je Novakovo dostignuće zaista remek delo.

- Hvala ti Dijana! To je tvoje remek delo! Novak je infuzija duše, viteštva i dobrote - napisala je Vesna, te dodala:

- Bog je veliki! Hvala ti Nole naš, dušo naša, heroju naš. Svi smo plakali sa tobom od sreće i ponosa. Kakav bi bio život svih nas bez tvojih pobeda, tvoje mudrosti i tvoga osmeha. Energija koju nam pružaš godinama, toliko vredna je kao neka reka radosti postojanja i opstanka. Ti si naše nadahnuće. Neizmerno smo zahvalni i srećni što te imamo! Neka bude borba neprestana!

Ova emotivna poruka Vesne De Vinče još jednom je naglasila duboko poštovanje i divljenje koje ljudi osećaju prema Novaku Đokoviću i njegovim izvanrednim postignućima.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović i Noletov komšiluk u transu zbog Đokovićevog osvajanja zlata na OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA