"Neće ga biti!" Oglasili se iz kluba u Vrnjačkoj Banji nakon otkazivanja nastupa Desingerice

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nastup repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, u jednom od klubova u Vrnjačkoj Banji iznenada je otkazan, što je izazvalo buru u javnosti.

Ekipa Telegrafa je kontaktirala organizatore kluba koji su nam objasnili šta se zaista desilo.

- Otkazan je nastup. Za sada ne znamo da li će biti odložen ili otkazan, ali definitivno nastupa neće biti pod ovim datumom (13. avgusta). Ne želimo da ga kompromitujemo, on se trudi i radi na svoj način, mi radimo na neki drugi. Ali nije način na koji mi radimo, shvatili smo da to nije prikladno za nas. Svako ima svoj princip rada, za sada ne postoji dogovor između nas. Ne znam da li će biti u budućnosti, ali kako sada stvari stoje, verovatno ne - rekli su nam iz kluba.

Oni su prvobitno objavili saopštenje na društvenim mrežama, u kojem su objasnili da su odlučili da otkažu nastup zbog zabrinutosti za sigurnost prisutnih, naročito mladih posetilaca.

- Otkazano! Ne damo da neko bije našu decu patikom po glavi. Deca nisu kriva, mi smo tu da brinemo o njima i ukažemo im na to šta je dobro za njih, a šta nije - stajalo je u objavi kluba na Instagramu.

Ovo saopštenje ubrzo je uklonjeno sa Instagrama, dok je najava za nastup Desingerice i dalje vidljiva na profilu kluba. Kontroverzni izvođač, poznat po skandaloznim nastupima u kojima koristi patiku kao "instrument" za izražavanje i izvodi neobične performanse poput rendanja sira i pravljenja banana splita, naišao je na otpor organizatora kluba.

Odluka kluba izazvala je podeljene reakcije među fanovima i javnošću. Dok neki podržavaju odluku, smatrajući je opravdanom zbog reperovih kontroverznih postupaka, drugi je vide kao pokušaj izbegavanja negativnog publiciteta. Kritičari su istakli da bi klub verovatno prihvatio nastup da nije bilo pritisaka javnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica i Andreana Čekić uživaju na Prijinom nastupu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    5. avgust 2024 | 22:04

    Problem sto maloletnici dolaze na koncert, njima se manipulise kako os

  • Зоки

    6. avgust 2024 | 06:17

    Сад сви следите њихов пример

  • Auuu

    5. avgust 2024 | 21:43

    A Koji to klub postoji u vrnjackoj banji😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA