Klub iz Srbije otkazao nastup Desingerice! "Ne damo da neko bije našu decu"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Popularni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, izazvao je novu buru u javnosti nakon što je njegov nastup u jednom od klubova u Vrnjačkoj Banji iznenada otkazan.

Ovaj kontroverzni izvođač, poznat po svojim skandaloznim nastupima u kojima često koristi patiku kao "instrument" za izražavanje i izvede neobične performanse poput rendanja sira i pravljenja banana splita, naišao je na otpor organizatora kluba.

U saopštenju koje je objavljeno na društvenim mrežama, organizatori su objasnili da su odlučili da otkažu nastup zbog zabrinutosti za sigurnost prisutnih, naročito mladih posetilaca.

- Otkazano! Ne damo da neko bije našu decu patikom po glavi. Deca nisu kriva, mi smo tu da brinemo o njima i ukažemo im na to šta je dobro za njih, a šta nije - stajalo je u objavi kluba na Instagramu.

Međutim, oni su ubrzo uklonili stori sa pomenute društvene mreže, iako im najava za nastup Desingerice još uvek stoji na profilu Instagrama.

Ova odluka izazvala je podeljene reakcije u javnosti. Dok su neki podržali potez kluba, smatrajući da je odluka opravdana zbog reperovih kontroverznih postupaka, drugi su je videli kao pokušaj da se izbegne negativan publicitet i javna osuda.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica o estradi: "Tresem kavez pevačima koji deru grlo pevajući 3 sata, ali ja sam gazda!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gk

    5. avgust 2024 | 21:08

    Bravo za klub iz Vrnjačka Banje !

  • Sexo

    5. avgust 2024 | 20:55

    Niti je ovaj pametan ni ti koji dođu da ga gledaju

  • Vodolijax

    5. avgust 2024 | 21:54

    Prvi put da neko ispravno razmišlja .....deca ne znaju šta je za njih dobro i onda nadležni treba da reaguju.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA