Tamara Vučić sa sinom Vukanom čestitala Đokoviću na olimpijskom zlatu: "Dan za istoriju i našu Srbiju!"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oglasila se na Instagramu da mu čestita na ovom izvanrednom uspehu.

Prva dama Srbije je podelila i posebnu fotografiju sa Novakom, a uz njih se nalazi i njen sin Vukan, te je dodala dirljiv opis pun ponosa i emocija.

- Ponos, skakanje od sreće i suze radosnice! Čestitke na borbenosti, na odlučnosti, snazi, talentu, posvećenosti, energiji! Na svemu što čini najboljeg tenisera svih vremena- Novaka Đokovića!

Dan za radost i istoriju, za našu Srbiju!"- napisala je Tamara u opisu slike, izražavajući svoje divljenje prema Novakovim postignućima.

Ova poruka ističe ne samo sportski uspeh Đokovića, već i njegovu ličnu posvećenost i energiju koje ga čine jednim od najvećih sportista svih vremena. Tamara Vučić je takođe naglasila koliko je ovaj trenutak važan za čitavu Srbiju, označivši ga kao dan za radost i istoriju.

(Telegraf.rs)

Video: Gagi Jovanović skače i viče iz sveg glasa zbog Novakove pobede: "Jaoooo!" Kakav snimak!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поносна српкиња

    4. avgust 2024 | 20:10

    Србија је вечна док су јој деца верна ❤️🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA