Pogledajte prvu reakciju Jelene Đoković nakon Novakove pobede na OI! Grli decu, mali Stefan najveseliji

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Novak Đoković je ponovo ispisao istoriju! U spektakularnom finalu Olimpijskih igara u Parizu, srpski teniser je u epskom meču nadmašio mladog Španca Karlosa Alkaraza sa 2:0 (7:6, 7:6), osvojivši tako svoju prvu olimpijsku zlatnu medalju.

Meč je bio izuzetno napet i uzbudljiv, sa oba seta završena u tajbrejku. Đoković je demonstrirao vrhunsku mentalnu snagu i taktičku briljantnost, nadmašivši Alkaraza u ključnim trenucima. Iako je meč bio izjednačen, Đokovićevo iskustvo i smirenost u presudnim momentima doneli su mu zasluženu pobedu.

Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, Jelena Đoković, njegova supruga, nije mogla sakriti svoje emocije. Prva reakcija Jelene, koja je pratila meč sa tribina, bila je emotivna i ispunjena ponosom. Sa osmehom na licu Jelena je čvrsto zagrlila njihovog sina Stefana i ćerku Taru, koji su se veselili i skakali od sreće. Delili su radost ovog velikog trenutka sa celom Novakovim timom iz boksa.

Ovaj dirljiv trenutak između majke i sina pokazuje koliko je podrška porodice važna za Novaka i koliko su svi zajedno proživeli svaki uspeh i svaki izazov na njegovom putu do vrha. Jelena, koja je često u javnosti skromna i povučena, ovoga puta nije mogla sakriti ponos i sreću zbog velikog uspeha svog supruga, što je dodatno ulepšalo ovaj istorijski trenutak.

Olimpijski trijumf u Parizu samo je još jedan dokaz Đokovićeve izuzetne posvećenosti i ljubavi prema tenisu. Srbija može biti ponosna na svog šampiona, koji je još jednom pokazao svetu zašto je jedan od najvećih sportista svih vremena.

(Telegraf.rs)

Video: Karić stigao u Pariz da podrži Novaka! U rukama trobojka: "Večeras slavimo duplo!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sjajna zvezda Nole

    5. avgust 2024 | 13:09

    svaka cast decko da si ziv i zdrav Nole je najveca zvezda koju Srbija ima divna porodica raduje se svaki normalan srbin i podrzava Noleta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA