"U mnoge stvari ne verujem! Dve godine smo imali..." Mina Vrbaški se oglasila nakon raskida, pomenula prevaru

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rijaliti zvezda, Mina Vrbaški, ima veoma buran ljubavni život, a taman kada su mnogi pomislili da se skrasila, njena veza je pukla.

Mina je obrisala sve objave sa, sada već bivšim dečkom, a nakon što su se pojavili navodi da je on prevario, Vrbaški se oglasila...

- Morala sam da se oglasim iako sam rekla da ne želim da komentarišem ništa. Ništa ružno neću reći jer ja u mnoge stvari ne verujem, a da li se to desilo ili ne, to niko ne zna. Znam da smo mi imali dve godine zaista isuviše lepih trenutaka i kada bih nešto ružno rekla, bilo bi kao da pljujem po sebi - navela je Mina, pa dodala:

- Dakle, ostavljam ovu temu po strani i samo vremenu dajem priliku da pokaže šta je i kako. Sve što je suđeno to se i desi, što nije, tako valjda mora da bude. Ne želim više ni reč o svom privatnom životu, a kamoli o meni dragim ljudima - istakla je bivša zadrugarka i zahvalila se onima koji poštuju njenu odluku.

- Hvala svakome ko će da me ispoštuje i ništa ne pita, a onim dušmanima, ma njima ne mogu čak ništa ni da poželim - napisala je Mina Vrbaški u priči na Instagramu.

Mina Vrbaški Foto: Instagram printskrin/minavrbaski

(Telegraf.rs)

Video: Mina Vrbaški proslavila godišnjicu veze sa kršnim momkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA