"Pokosio je pevače, čudo jedno!" Zorica Marković upoznala Desingericu, otkrila kakav je privatno: On je lik...

 
J. G.
A. M.
J. G. A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

Omiljena među narodnjacima, pevačica Zorica Marković, bila je gost na nastupu trubačkog orkestra Bobana Ristića u Guči.

Očekivano, publici je priredila šou za pamćenje. Atmosfera u Guči je bila na vrhuncu, a pred našim kamerama Zorica je sumirala utiske.

- Drago mi je da sam večeras ovde i da Guča toliko traje, 63. festival, to je veliki uspeh! Nikada nisam ni odlazila odavde, doduše, poslednjih par godina nisam bila prisutna, što mi je jako žao... Inače, više od 35 godina sam bila u Guči. Tačnije, između Guče i Čačka, brdo Karaula, tu sam 10 godina radila konstantno, imao je ogroman šator od 2.000 mesta i to je preraslo u tradiciju, pošto u Guči ne možemo - navela je pevačica.

Na naše pitanje da li je publika u Guči strastvenija od svake druge, Markovićeva je istakla:

- Tačno je! Letos sam radila od Subotice do Ivanjice, od Šida do Kladova, prekrstarila što kažu i još imam... Zaista se oseća posebna energija. Moram da kažem da, za sve ove godine koliko sam prisutna, nikada nijedan problem nije bio, a toliko ljudi, sa svih strana sveta. Ovo je nešto jedinstveno i daće Bog da trajemo 100 godina i više - rekla je Zorica.

Nezaobilazna tema na estradi ovih dana je kontroverzni izvođač Dragomir Despić Desingerica, koji je jedan od najtraženijih pevača ovog leta.

Njegovo ponašanje na sceni, a i van nje, nekima se dopada, dok ga drugi žestoko osuđuju. Ipak, Zorica Marković ima najlepše reči za njega.

- Vidi, bajo, da ti kažem (smeh). On je meni savršen! Ne znam zašto ljudima smeta, pričam za kolege, što se tiče naroda oni mogu da biraju da puste ili ne puste decu, to je već njihov izbor. Niko njih ne tera da idu tamo. On je meni otkriće, genijalac, čudo! Meni je to okej - rekla je Zorica, pa dodala...

- Ako ja ne kontrolišem svoje dete gde će da ide, da li ide na Nadu Topčagić ili Desingericu, o čemu pričamo onda? Svi znamo da je on pozitivno lud i šta radi, pa nemoj da daš detetu da ide tamo da baca sir na njega. Ja njena ne krivim, on je meni top. Što mu zavide? Puni gde god dođe, mnoge pevače je pokosio... Znam ga privatno, on je lik, dobar čovek, dobar momak, normalan, a to što vrši performanse neke, šta ima veze, može mu se i ja bih! Sve je to rokenrol - ispričala je Zorica Marković za Telegraf, a celu izjavu poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Sin kralja Sabora trubača svirao ocu na uvce, Boban Marković se topio od ponosa: Atmosfera u Guči

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    4. avgust 2024 | 13:25

    Kakav odgovor očekivati od žene koja se vuče po rijalitiima, psuje, vredja. Slično se sličnom raduje. Ne bi me čudilo da zajedno udju u neki novu ludnicu koju osmisli veliki Žeks. Iskreno, ne gledam, ali čitam, uglavnom, naslove, jer su to "stalne, važne, i bitne vesti", toliko, da znam gde živim. PS: Politika je na drugom mestu, ili, mrtva trka po značaju. A, kultura, šta to beše????

  • Дража

    4. avgust 2024 | 12:53

    Покошен је теби мозак!!!

  • Kakva je ova

    4. avgust 2024 | 14:02

    raga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA