Dragana Mirković iskreno o teškom životnom periodu: "Obrišem suze, izađem na binu i uradim koncert"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koji je trajao 24 godine, važio je za jedan od najskladnijih na estradi, međutim oni su ipak rešili da stave tačku na isti.

Već tri godine ne žive zajedno, što je pevačica istakla u javnosti, ali njihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pevačicom u Austriji.

Dragana je na mrežama u poslednje vreme veoma aktivna, a jednom objavom na svom Fejsbuk profilu je sve iznenadila.

Ona je otkrila kako je poslednji period njenog života za nju bio veoma težak, ali da je ipak morala da održi zakazane koncerte.

- Imala sam jedan težak period u životu i to je bilo skoro. Znam da imam koncert, u sobi sam, sedim i plačem, obrišem suze, izađem na binu i uradim koncert. Završim sve nasmejana. Dođem i vratim se u sobu - opet ista priča. Ali zapamti, kada ti je najteže, tada budi hrabra i bori se. Probudi u sebi inat i veruj da ćeš pobediti - napisala je Dragana nedavno na svom Fejsbuk nalogu, dok je ova objava malo potom bila obrisana sa profila pevačice.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je moj najverniji portret", a tu je i zlatna kruna: Dragana dobila neverovatan poklon od fana:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    4. avgust 2024 | 11:39

    Koji tezak period.zive razdvojeno 3 godine,do sad bi ga hiljadu puta prezalila,i navikla da zivi sama-dramaturgija ja javnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA